Τη Δευτέρα 10/7 στο Τέχελεν ο Μπάμπα

Μπάμπα Ράχμαν

i

© Intime

Τη Δευτέρα 10/7 στο Τέχελεν ο Μπάμπα

Πότε αναμένεται στην Ολλανδία ο Γκανέζος αριστερός μπακ που έμεινε ελεύθερος από την Τσέλσι για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Ο Ράχμαν Μπάμπα αναμένεται στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 9/7 το μεσημέρι, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ.

Ο Γκανέζος μάλιστα θα ταξιδέψει τη Δευτέρα 10/7 με προορισμό την Ολλανδία και το Τέχελεν προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία των ασπρόμαυρων. Όπως γίνεται κατανοητό θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα, την Τρίτη 12/7.

Να θυμίσουμε, ο Γκανέζος ακραίος οπισθοφύλακας ήρθε στην Ελλάδα με τη μορφή δανεισμού ως αντικαταστάτης του Γιαννούλη τη σεζόν 2020-21 και αγωνίστηκε με την «ασπρόμαυρη» φανέλα για έξι μήνες. Σε 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, μέτρησε ένα γκολ και μία ασίστ, ενώ πανηγύρισε και το Κύπελλο Ελλάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του 29χρονου διεθνή με την Τσέλσι έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2024, ωστόσο έμεινε ελεύθερος καθώς δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Όσον αφορά του θέμα του Σαμάτα, οι μάνατζερ του αναφέρουν στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, πως αυτό θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα.

Θυμίζουμε πως παρά τα δημοσιεύματα που υπήρχαν για τον παίκτη και ομάδα της Σαουδικής Αραβίας δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.