Θετικός στην προοπτική της ΑΕΚ ο Στρακόσια, σύμφωνα με τα αλβανικά ΜΜΕ

Θωμάς Στρακόσια

i

© Photo by Visionhaus/Getty Images

Θετικός στην προοπτική της ΑΕΚ ο Στρακόσια, σύμφωνα με τα αλβανικά ΜΜΕ

Κώστας Τσίλης 22:08 - 12.06.2024 / Ανανεώθηκε: 22:08 - 12.06.2024

Για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Στρακόσια γράφουν και τα αλβανικά ΜΜΕ, εστιάζοντας περισσότερο στην πλευρά του διεθνή τερματοφύλακα

Από την στιγμή που η ΑΕΚ βρήκε πρόσφορο έδαφος για να "δουλέψει" την περίπτωση του Φώτη Στρακόσια, είναι διατεθειμένη να την προχωρήσει, όπως διαβάσατε ήδη στο Sportal.gr. Αυτό που ήδη είχαν εντοπίσει στην Ένωση, είναι την επιθυμία του να φύγει από την Μπρέντφορντ, καθώς δεν είχε πάρει γάντια βασικού. Ένα σημαντικό ζητούμενο όμως είναι, αν εάν ο διεθνής Αλβανός τερματοφύλακας, έχει στο μυαλό του να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ.

Από αυτό το σημείο έπιασαν την... άκρη της ιστορίας τα αλβανικά ΜΜΕ. Σύμφωνα με δημοσίευμα του panorama sports, "ο Στρακόσια είναι θετικός στην προοπτική της ΑΕΚ και της Ελλάδας". Ενώ τονίζεται πως αυτός είναι και ο λόγος που έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές. Έτσι κι αλλιώς ο Στρακόσια είναι ένα παιδί που την Ελλάδα την ξέρει καλά, καθώς λόγω του πατέρα του, το ξεκίνημα στην καριέρα του έγινε σε ελληνικές ομάδες.

Βεβαίως δεν μετρά στην υπόθεση μόνο το πως το σκέφτεται ο ίδιος ο διεθνής τερματοφύλακας. Η Μπρέντφορντ έχει δεμένο τον Στρακόσια με συμβόλαιο μέχρι και το 2026. Χωρίς πάντως οι Άγγλοι να δείχνουν έτσι κι αλλιώς ιδιαίτερα ζεστοί, να κρατήσουν τον παίκτη και την επόμενη σεζόν στο Λονδίνο. Και χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως θα τον αφήσουν και ελεύθερο.