Θρήνος: Η Μαλάτιασπορ επιβεβαίωσε το θάνατο του τερματοφύλακα Τουρκασλάν
i

Ο Αχμέτ Εγιούπ Τουρκασλάν / © Yeni Malatyaspor

Θρήνος: Η Μαλάτιασπορ επιβεβαίωσε το θάνατο του τερματοφύλακα Τουρκασλάν

Sportal newsroom 18:41 - 07.02.2023 / Ανανεώθηκε: 18:45 - 07.02.2023

Όπως ανακοίνωσε επίσημα η Μαλάτιασπορ, ο Αχμέτ Εγιούπ Τουρκασλάν έχασε τη ζωή του από τον φονικό σεισμό στην Τουρκία.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας (06/02) ισχυρός σεισμός μεγέθους 7,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ έπληξε τη νοτιοανατολική Τουρκία, με αποτέλεσμα χιλιάδες άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους. Ένας από τα θύματα είναι και ο τερματοφύλακας της Μαλάτιασπορ, Αχμέτ Εγιούπ Τουρκασλάν.

Όπως είναι γνωστό από χθες (06/02), η γυναίκα του διασώθηκε και στη συνέχεια υπέδειξε στα σωστικά συνεργεία που βρίσκεται ο σύζυγος της, o οποίος όμως όταν εντοπίστηκε, την Τρίτη (07/02), ήταν πολύ αργά, καθώς είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Ο Γούτας από την Τουρκία στο Sportal: «Έλεγα "πάει, πέσαμε" - Περιμένουμε να γυρίσουμε Ελλάδα»
REST OF THE WORLD

12:40 - 07.02.2023

Ο Γούτας από την Τουρκία στο Sportal: «Έλεγα "πάει, πέσαμε" - Περιμένουμε να γυρίσουμε Ελλάδα»

Ο Δημήτρης Γούτας ζει το τελευταίο διήμερο από κοντά όσα τρομακτικά συμβαίνουν στη Τουρκία με τους σεισμούς και μιλάει στο Sportal.gr για το πόσο τρόμαξε κυρίως στον δεύτερο σεισμό που ταρακούνησε την Δευτέρα την γειτονική χώρα.

Η τουρκική ομάδα μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter επιβεβαίωσε τη δυσάρεστη είδηση, ενώ αποχαιρέτησε και τον 28χρονο ποδοσφαιριστή.

«Ο τερματοφύλακας μας, Αχμέτ Εγιούπ Τουρκασλάν, έχασε τη ζωή του, αφού βρέθηκε κάτω από τα συντρίμμια ενός κτιρίου. Αναπαύσου εν ειρήνη. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ υπέροχε άνθρωπε», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαλάτιασπορ.