Τι ισχύει με Ρονάλντο και Αλ Νασρ
i

Ρονάλντο / © Intime

Τι ισχύει με Ρονάλντο και Αλ Νασρ

Sportal newsroom 18:00 - 30.11.2022

Ο γνωστός ρεπόρτερ, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, αναφέρει πως υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα ανάμεσα στον Ρονάλντο και τους Άραβες, το οποίο δύσκολα θα λυθεί.

Τις τελευταίες μέρες η φημολογία πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αραβία, έχει πάρει «φωτιά». Η Αλ Νασρ δίνει «γη και ύδωρ» προκειμένου να κάνει δικό της τον Πορτογάλο σούπερ σταρ, ο οποίος εξετάζει προς το παρόν τις εναλλακτικές του.

Η Marca τόνιζε σε δημοσίευμα της πως μόνο το τυπικό κομμάτι απομένει, για να ξεκινήσει η συνεργασία των δύο πλευρών. Ωστόσο μία νέα ανάρτηση του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, υποστηρίζει πως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.

Όπως αναφέρει ο γνωστός ρεπόρτερ, οι Άραβες ναι μεν βρίσκονται σε συζητήσεις με τον πρώην άσο των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο υπάρχει ένα τεράστιο «αγκάθι» στις διαπραγματεύσεις.

Πιο αναλυτικά, η Αλ Νασρ θέλει αφενός να αποκτήσει το 100% των δικαιωμάτων του παίκτη, εντούτοις δεν φαίνεται να σταματάει εκεί. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο σύλλογος ζητάει και τον πλήρη έλεγχο των διαφημιστικών εσόδων του επιθετικού, κάτι που δύσκολα θα παραχωρήσει όμως ο ίδιος.

Το ποσό που προσφέρουν οι Άραβες όμως είναι «αμύθητο», αφού για δύο χρόνια συνεργασίας προσφέρουν στον Πορτογάλο ένα ποσό άνω των 300 εκατ. ευρώ.

«Η Αλ Νασρ προσφέρει 300 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια στον Κριστιάνο Ρονάλντο»
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

14:37 - 24.11.2022

«Η Αλ Νασρ προσφέρει 300 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια στον Κριστιάνο Ρονάλντο»

Δημοσίευμα από την Αγγλία αναφέρει ότι η Αλ Νασρ από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είναι διατεθειμένη να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, προκειμένου να πείσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο να αγωνιστεί για λογαριασμό της.

Θυμίζουμε βεβαίως πως ανάμεσα στου «μνηστήρες» για τον Ρονάλντο βρίσκεται και ο Ολυμπιακός, ο οποίος αποτελούσε μάλιστα φαβορί, σύμφωνα με το Transfermarkt, για την απόκτηση του.