Το δώρο του Μάντζιου στους παίκτες
i

@intime

Το δώρο του Μάντζιου στους παίκτες

Αλέξης Σαββόπουλος 09:32 - 11.03.2024 / Ανανεώθηκε: 09:46 - 11.03.2024

Μετά απο 18 παιχνίδια σε 65 μέρες οι ποδοσφαιριστές απολαμβάνουν ρεπο ως την Παρασκευή το απογευμα που επιστρέφουν ξανά στο γήπεδο.

Η εβδομάδα που ολοκληρώθηκε χθες με τον θρίαμβο στην Τούμπα, κάλλιστα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως εβδομάδα του Αρη, αφού προηγήθηκε η ισοπαλία με την ΑΕΚ στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος και φυσικά η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου μεσοβδόμαδα.

Παράλληλα, με το χθεσινό ντέρμπι ολοκληρώθηκε ένα γεμάτο δίμηνο (65 μέρες για την ακρίβεια) με συνολικά 18 παιχνίδια που… τέντωσαν τους ποδοσφαιριστές. Ως επιβράβευση των προσπαθειών τους και με αφορμή την αναβολή της 2ης αγωνιστικής των plyaoffs, ο Άκης Μάντζιος έκανε ένα δώρο στους ποδοσφαιριστές του. Τους έδωσε ρεπό ως την Παρασκευή, αφού η επόμενη επίσημη αγωνιστική υποχρέωση του Αρη είναι στις 31 Μαρτίου με το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Λαμία.

Ήδη οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές και ειδικά οι ξένοι θα αναχωρήσουν για τις τις πατρίδες τους προκειμένου να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους.

Στο Ρύσιο θα επιστρέψουν την Παρασκευή το μεσημέρι για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους, βασισμένη σε ένα ειδικό πλάνο που έχει εκπονήσει ο έλληνας τεχνικός μαζί με τους συνεργάτες του με σκοπό ο Αρης να είναι έτοιμος στον τελικό της 18ης Μαΐου.