Το δώρο της συζύγου του Χορχελίνα έκανε τον Ντι Μαρία να κλάψει τα Χριστούγεννα (vids)
i

Ντι Μαρία/©Twitter

Το δώρο της συζύγου του Χορχελίνα έκανε τον Ντι Μαρία να κλάψει τα Χριστούγεννα (vids)

Ανδρέας Σερεβέτας • 12:40 - 26.12.2022 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

Ο χορός με τη μητέρα του στη Σάντα Φε και το... «Μουτσάτσος».

Ο Άνχελ Ντι Μαρία επέλεξε να περάσει οικογενειακά τη γιορτή των Χριστουγέννων. Πήγε στο Ροζάριο, στη Σάντα Φε, όπου διατηρεί εξοχική κατοικία. Προτίμησε να αποφύγει την επαφή με τον πολύ κόσμο για να αφιερωθεί στα αγαπημένα του πρόσωπα.

Η σύζυγός του Χορχελίνα Καρντόσο, με την οποία είναι μαζί από το 2011, του έκανε μία πολύ ωραία έκπληξη. Κάλεσε γκρουπ μουσικών για να παίξουν τα αγαπημένα του τραγούδια. Όταν ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός άκουσε τον εθνικό ύμνο της χώρας του λύγισε. Δεν άντεξε την συναισθηματική φόρτιση και ξέσπασε σε κλάματα. 

Ο Ντι Μαρία αγκάλιασε την αγαπημένη του γυναίκα και τη φίλησε. Η Χορχελίνα πέρασε στην αντεπίθεση γιατί η ατμόσφαιρα είχε βαρύνει. Με ένα νεύμα της οι μουσικοί άλλαξαν τον σκοπό. Οι τρομπέτες και τα κρουστά έπαιξαν το «Μουτσάτσος» και το χαμόγελο επανήλθε στα χείλη του παίκτη της Γιουβέντους. 

Το τέλος ήταν αφιερωμένο στην αγαπημένη του μητέρα. Η Ντιάνα Ερνάντες έμαθε στον παγκόσμιο πρωταθλητή να χορεύει εξίσου καλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο. 

Ο Ντι Μαρία είχε προβλέψει στη σύζυγό του ότι και θα σκοράρει και θα νικήσουν στον τελικό
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

08:27 - 21.12.2022

Ο Ντι Μαρία είχε προβλέψει στη σύζυγό του ότι και θα σκοράρει και θα νικήσουν στον τελικό

Πριν την διεξαγωγή του μεγάλου τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Άνχελ Ντι Μαρία έστειλε ένα μήνυμα στην σύζυγό του, προβλέποντας πως θα σκοράρει και στο τέλος η Αργεντινή θα αναδειχθεί παγκόσμια πρωταθλήτρια. Οπως κι έγινε...

Ο Ντι Μαρία έστειλε μετά το μήνυμα του: «Καλά Χριστούγεννα σε όλους, σας εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου να μπορείτε να γιορτάσετε με ειρήνη και με πολλή αγάπη μαζί με τους ανθρώπους που θέλετε. Δράττομαι της ευκαιρίας να σας ευχαριστήσω για όλη την αγάπη που λάβαμε αυτές τις μέρες».