«Το καλύτερο για τον Πινέδα, είναι να παραμείνει στην ΑΕΚ»
i

Ορμπελίν Πινέδα/©intime

«Το καλύτερο για τον Πινέδα, είναι να παραμείνει στην ΑΕΚ»

Κώστας Τσίλης 19:53 - 17.05.2023 / Ανανεώθηκε: 20:49 - 27.02.2024

Η εκτίμηση που κάνει ρεπορτάζ από το Μεξικανό, είναι πως το συμφέρον του Πινέδα είναι να συνεχίζει να φορά την φανέλα της ΑΕΚ

Η συζήτηση σχετικά με το μέλλον του Ορμπελίν Πινέδα, έχει ανοίξει για τα καλά και στις δυο άκρες του... Ατλαντικού. Τόσο στην Ελλάδα και στην Ισπανία, όσο και στο Μεξικανό. Σήμερα ήταν η σειρά του σαιτ "bolavip.com/mx", να κάνει την δική του ανάλυση και εκτίμηση σχετικά με τον Μεξικανό χαφ. Και σύμφωνα με το δημοσίευμα, το καλύτερο για τον Πινέδα, είναι να συνεχίσει να φορά την φανέλα της ΑΕΚ. 

Οι Μεξικανοί αναλύουν την προοπτική που υπάρχει με την συμμετοχή της Ένωσης στο Champions League, τονίζοντας πως αυτό είναι ένα όνειρο για τον Πινέδα. Όπως και την σχέση που έχει ο παίκτης, με τον Ματίας Αλμέιδα. Και το ρεπορτάζ καταλήγει πως αυτή την στιγμή, η τιμή των 4 εκατομμυρίων ευρώ, μοιάζει σχετικά χαμηλή για την ποιότητα του Μεξικανού χαφ. Όμως επισημαίνεται από τους Μεξικανούς, πως αυτή την στιγμή όλα δείχνουν πως το καλύτερο για τον Πινέδα, είναι να συνεχίσει να παίζει στην ΑΕΚ.