Το Κύπελλο... πηγαίνει στον Μπράντον
i

Μπράντον Τόμας/©intime

Το Κύπελλο... πηγαίνει στον Μπράντον

Ο Ισπανός έχει αναπτύξει ιδιαίτερη σχέση με τον θεσμό.

Σε ρυθμούς Κυπέλλου Ελλάδας κινείται ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θα αντιμετωπίσει σήμερα (26/1, 19:30) τον Παναθηναϊκό με στόχο μια θέση στα ημιτελικά του θεσμού.

Η προημιτελική φάση ολοκληρώνεται σήμερα, καθώς στις 17:30 η Λαμία θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα Παραλιμνίου. Μέχρι τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο Μπράντον Τόμας βρίσκεται ανάμεσα στους πρώτους σκόρερ του φετινού Κυπέλλου, έχοντας τέσσερα γκολ!

Ο Ισπανός επιθετικός έχει σκοράρει σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια για τον θεσμό, που έχει δώσει φέτος ο ΠΑΟΚ και αν καταφέρει να βρει το δρόμο για τα δίχτυα σήμερα θα μείνει πρώτος στην κορυφή της διοργάνωσης.

Ειδικότερα, ο Μπράντον έχει σκοράρει τρία γκολ απέναντι στην Καλαμάτα στη φάση των «16», εκ των οποίων το ένα ήταν στην εκτός έδρας αναμέτρηση στη Μεσσηνία, ενώ τα δύο σημειώθηκαν στην ρεβάνς.

Μάλιστα, ο 27χρονος στράικερ άνοιξε το σκορ στο ματς της Τούμπας την περασμένη εβδομάδα στο 52ο λεπτό, βγάζοντας το άγχος από την ομάδα.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή τέσσερα γκολ στο θεσμό του Κυπέλλου έχουν πετύχει άλλοι έξι παίκτες.

Συγκεκριμένα, τέσσερις φορές μέχρι στιγμής στη διοργάνωση έχουν σκοράρει οι Γεωργιάδης (Απ. Παραλιμνίου), Γκέκας (Απ. Παραλιμνίου), Μάνταλος (ΑΕΚ), Κατσαντώνης (Πανσερραϊκός), Λαθύρης (ΠΑΟ Βάρδας) και Περικλής Μινάς (Αγ. Νικόλαος).

Ο σέντερ φορ του Δικεφάλου μπορεί να… πιάσει κορυφή με ενδεχόμενο σημερινό γκολ και να ξεχωρίσει στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας, όντας ο πρώτος σκόρερ.