Το… μήνυμα Ρεϊνόσο σε Αλμέιδα για τον Κάλενς

Κάλενς

i

Κάλενς/ ©Photo by Matthew Ashton - AMA/Getty Images

Το… μήνυμα Ρεϊνόσο σε Αλμέιδα για τον Κάλενς

Κώστας Τσίλης 14:58 - 12.09.2023 / Ανανεώθηκε: 17:43 - 12.09.2023

Όσα είπε ο προπονητής της εθνικής Περού για την ετοιμότητα του Κάλενς είναι σημαντικά για τον βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας του κεντρικού αμυντικού που αποκτήθηκε από την ΑΕΚ

Την περασμένη Παρασκευή η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Άλεξ Κάλενς. Ωστόσο ο Περουβιανός κεντρικός αμυντικός ακόμα δεν έχει φορέσει ούτε κιτρινόμαυρη προπονητική μπλούζα, καθότι βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής ομάδας της χώρας του. Κάτι που αναμένεται να γίνει είτε το προσεχές Σάββατο, είτε από την Δευτέρα, καθώς ο Περουβιανός κεντρικός αμυντικός φτάνει στην Ελλάδα την Παρασκευή. Προφανώς για τον Ματίας Αλμέιδα, το ζητούμενο είναι ο βαθμός αγωνιστικός ετοιμότητας του Κάλενς.

Ο «ρυθμιστής» Πινέδα επιστρέφει στα Σπάτα... τελευταίος
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:40 - 11.09.2023

Ο «ρυθμιστής» Πινέδα επιστρέφει στα Σπάτα... τελευταίος

Ακόμα είναι πολύ νωρίς για οποιαδήποτε συζήτηση για την ενδεκάδα της ΑΕΚ στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όμως έτσι κι αλλιώς ο Πινέδα που πάντα είναι ο ρυθμιστής του σχήματος, γυρίζει Ελλάδα στο τέλος της εβδομάδας

Ωστόσο η αλήθεια είναι πως το μήνυμα που έστειλε ο Χουάν Ρεϊνόσο, είναι μάλλον αισιόδοξο για τον Αργεντινό τεχνικό της ΑΕΚ. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Περού, ενόψει του παιχνιδιού με την Βραζιλία τα ξημερώματα της Τετάρτης, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και για την περίπτωση του Κάλενς. Και έχει σημασία πως τον υπολογίζει ακόμα και για την βασική ενδεκάδα. Ακόμα μεγαλύτερη σημασία όμως, έχει η εκτίμηση που έκανε ο Ρεϊνόσο, για την αγωνιστική ετοιμότητα του αμυντικού της ΑΕΚ.

«Είχαμε την ελπίδα πως μπορεί να ενσωματωθεί με την αποστολή της εθνικής Περού με κάποια καθυστέρηση. Έφτασε τελικά και βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση απ' ότι περιμέναμε. Θα τον περιμένουμε για να αγωνιστεί γιατί είναι ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής για εμάς», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Περού. Και έδειξε πως ο Κάλενς βρίσκεται σ’ έναν σχετικά καλό αγωνιστικό ρυθμό. Κάτι που θα παίξει ρόλο στο κομμάτι της προσαρμογής, όταν θα πιάσει δουλειά στις προπονήσεις της ΑΕΚ.