Το μήνυμα στήριξης της κόρης του Μαραντόνα για τον Πελέ
i

Βραζιλία/©Twitter

Το μήνυμα στήριξης της κόρης του Μαραντόνα για τον Πελέ

Ανδρέας Σερεβέτας • 13:23 - 06.12.2022 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

Η 33χρονη Τζιανίνα υπερκέρασε την κόντρα Αργεντικής-Βραζιλίας για χάρη του «μάγου» της μπάλας.

Αργεντινοί και Βραζιλιάνοι είναι πάντα στα «μαχαίρια». Η κόντρα των δύο λαών δεν εστιάζεται μόνο στα σπορ αλλά αγγίζει, επηρεάζει σχεδόν σε όλα τα επίπεδα. Στο ποδόσφαιρο οι Αργεντινοί περηφανεύονται για τον Μαραντόνα και οι Βραζιλιάνοι για τον Πελέ. Η κόρη του «Θεού» από το Λανούς, την επαρχία του Μπουένος Άιρες συγκινήθηκε από την αντίδραση των παικτών της «σελεσάο» μετά την λήξη του αγώνα με τη Νότια Κορέα (4-1).  

Οι ποδοσφαιριστές του Τίτε τίμησαν τον Πελέ, κρατώντας πανό με τη φωτογραφία και το όνομα του. Ο κορυφαίος Βραζιλιάνος παίκτης όλων των εποχών δίνει σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή τις τελευταίες ημέρες. Η Τζιανίνα, η πρώην σύζυγος του Αγουέρο, μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, κατέγραψε το πλάνο που οι παίκτες της Βραζιλίας κρατούσαν το πανό για τον Πελέ γράφοντας χαρακτηριστικά "... όταν η Βραζιλία τιμά το είδωλό της..." 

Η Τζιανίνα ενδεχομένως θέλησε με αυτό τον τρόπο να στείλει ένα γενικότερο μήνυμα προς τους δύο λαούς. Την ώρα που μαίνεται ο «πόλεμος» στα social media μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων. Αργεντινή και Βραζιλία θα συγκρουστούν στα ημιτελικά της διοργάνωσης σε περίπτωση που αποκλείσουν την Ολλανδία και την Κροατία αντίστοιχα.