Το παράλογο αίτημα της ΕΛ.ΑΣ και η αισιοδοξία του ΠΑΟΚ

Τούμπα

i

© Intime

Το παράλογο αίτημα της ΕΛ.ΑΣ και η αισιοδοξία του ΠΑΟΚ

Μάνος Τσαλγατίδης 21:05 - 12.09.2023 / Ανανεώθηκε: 21:09 - 12.09.2023

Τα έως τώρα στοιχεία για το αίτημα της αστυνομίας αναφορικά με την αναβολή του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Άρη.

Νωρίτερα από πλευράς της ελληνικής αστυνομίας τέθηκε θέμα μη διεξαγωγής του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Άρη στο στάδιο της Τούμπας, καθώς η ΕΛ.ΑΣ όπως ανέφερε μέσω του αιτήματος δεν θα μπορούσε να εξασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, λόγω της μη ύπαρξης αρκετών δυνάμεων. Ο λόγος είναι η επίσκεψη του πρωθυπουργού της χώρας, Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη λόγω της ΔΕΘ.

Από τη πρώτη στιγμή που υπήρξε αυτό το θέμα στον ΠΑΟΚ το θεώρησαν παράλογο, καθώς γνώριζαν ότι το αργότερο το απόγευμα ο πρωθυπουργός θα έχει αποχωρήσει από την πόλη, οπότε υπήρχε η δυνατότητα της αστυνόμευσης στο παιχνίδι των «ασπρόμαυρων» με τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας.

Μάλιστα, κύκλοι του Δικεφάλου έβγαζαν μια συγκρατημένη αισιοδοξία πως ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί κανονικά εν τέλει. Για αυτό άλλωστε και νωρίτερα μέσα στη μέρα ο ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα, ενημερώνοντας το φίλαθλο κοινό του πως αυτά θα ξεκινήσουν να διατίθενται διαδικτυακά από το πρωί της Πέμπτης.

Για την ώρα ωστόσο, το αρμόδιο υπουργείο δεν έχει απαντήσει στο αίτημα της αστυνομίας και μπορεί όλα να δείχνουν σέντρα στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Άρη την Κυριακή, αλλά κανείς ακόμα δεν μπορεί να είναι 100% σίγουρος για αυτό, άλλωστε μην ξεχνάμε πως ζούμε σε μια χώρα που κανείς όλα αλλάζουν εν ριπή οφθαλμού. 

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως εφόσον ο αγώνας διεξαχθεί, θα διαιτητεύσει σε αυτόν ξένος ρέφερι, αφού ο πρόεδρος της UEFA, Τσέφεριν έδωσε τη λύση στο συγκεκριμένο θέμα, τονίζοντας σε επιστολή του πως το θέμα των ξένων διαιτητών, με δική του παρέμβαση τακτοποιήθηκε για την ερχόμενη αγωνιστική. Ωστόσο, προειδοποίησε, ότι είναι τελευταία φορά που γίνεται τέτοια παρέμβαση εκ μέρους τους εάν δεν υπάρξει ασφάλεια για τους διαιτητές που έρχονται στην Ελλάδα