Το τελευταίο τεστ για Χάμες

Χάμες Ροντρίγκες

i

Χάμες Ροντρίγκες/ ©Intime

Το τελευταίο τεστ για Χάμες

Ο Κολομβιανός δοκιμάστηκε πολύ τις τελευταίες ημέρες ενόψει ντέρμπι.

Αντίστροφη μέτρηση για το ντέρμπι των αιωνίων με τον Ολυμπιακό να ολοκληρώνει την προετοιμασία του με προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Ο Μίτσελ, δεν ανακοίνωσε την αποστολή για το σημερινό ματς. Το μυαλό πολλών… έτρεξε, ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Δεδομένη η απουσία του Ρέτσου και του Γκάρι Ροντρίγκες που έπαθε θλάση στη Λαμία και δεν προλαβαίνει ούτε τον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Ντέρμπι «αιωνίων» 111 μέρες μετά...
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:35 - 25.02.2023

Ντέρμπι «αιωνίων» 111 μέρες μετά...

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν τα ξίφη τους το βράδυ του Σαββάτου (25/2, 20:30) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» περίπου 3,5 μήνες μετά το ισόπαλο ντέρμπι της Λεωφόρου. Τι έχει μεσολαβήσει από τότε μέχρι σήμερα...

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ήταν καλύτερα και θα είναι στο αρχικό σχήμα των Πειραιωτών. Εκτός του αγώνα με τη Λαμία είχε μείνει ο Χάμες Ροντρίγκες, με στόχο να προφυλαχθεί και να παίξει στο ντέρμπι των αιωνίων. Σε αυτό εστίασε ο Μίτσελ, περιμένει πολλά από τον Κολομβιανό.

Ο Χάμες πάντως, θα κάνει και σήμερα ένα τεστ, για να διαπιστωθεί ο βαθμός της ετοιμότητάς του. Θέλει πολύ να παίξει, να βοηθήσει την ομάδα, ξέρει ότι ο κόσμος περιμένει πολλά από αυτόν, σε ένα ματς με αυτή τη σημασία. Θα τεστάρει και σήμερα, όμως, για το τυπικό κομμάτι και να τεθεί στη διάθεση του Μίτσελ, γι’ αυτή τη σπουδαία αναμέτρηση.