Τονάλι: «Δεν ήμασταν έτοιμοι για την απόσυρση του Ζλάταν» (vid)

Σάντρο Τονάλι

i

PrtScr

Τονάλι: «Δεν ήμασταν έτοιμοι για την απόσυρση του Ζλάταν» (vid)

Κώστας Τόπας 08:34 - 05.06.2023

Ο Σάντρο Τονάλι αποκάλυψε ότι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ενημέρωσε τους συμπαίκτες του στη Μίλαν ότι θα αποσυρόταν από την ενεργό δράση, ελάχιστες ώρες πριν το ματς με την Ελλάς Βερόνα.

Ο 41χρονος Σουηδός στράικερ ανακοίνωσε την απόσυρσή του την Κυριακή (04/06) μετά τη νίκη της Μίλαν με 3-1 επί της Ελλάς Βερόνα στον τελευταίο αγώνα της Serie A της σεζόν.

Κατά την αποχαιρετιστήρια ομιλία του Σουηδού στο «Μεάτσα», ο συμπαίκτης του Σάντρο Τονάλι δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του και λίγο αργότερα στις δηλώσεις που πραγματοποίησε στο «DAZN», τόνισε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του δεν ήταν έτοιμοι για το «αντίο» του Ζλάταν.

«Μάθαμε για την αποχώρηση του Ίμπρα χθες (σ.σ Σάββατο) και δεν ήταν εύκολο να προετοιμαστούμε ψυχικά. «Έπρεπε να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι. Είδα πολλούς ανθρώπους να κλαίνε. Θα παρακολουθήσω πολλές φορές αυτές τις εικόνες. Ήταν δύσκολο μετά το παιχνίδι, δεν ήμασταν έτοιμοι.

Μου έδωσε τόσα πολλά. Με την επιθυμία του να κερδίσει, θα τρελαινόταν που έχανε ένα παιχνίδι στην προπόνηση. Αυτό θα μείνει για πάντα μέσα σε όλους. Ήταν ένας ξεχωριστός παίκτης. Δεν νομίζω ότι ήμασταν έτοιμοι για αυτό. Ξέρει ότι αφήνει μια σημαντική κληρονομιά. Θα του μιλήσω αργότερα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τονάλι.