Ανατροπή με Κρόος: Μένει κι ανανεώνει με τη Ρεάλ για ακόμη έναν χρόνο

Τόνι Κρόος

i

©Photo by Alvaro Medranda/Quality Sport Images/Getty Images/Ideal Images

Ανατροπή με Κρόος: Μένει κι ανανεώνει με τη Ρεάλ για ακόμη έναν χρόνο

Κώστας Τόπας 15:33 - 27.03.2024 / Ανανεώθηκε: 15:37 - 27.03.2024

Ο Τόνι Κρόος τα έβαλε κάτω, τα ζύγισε κι αποφάσισε να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με την Ρεάλ Μαδρίτης και συγκεκριμένα για μία ακόμη χρονιά, συμπληρώνοντας με αυτόν τον τρόπο έντεκα χρόνια παρουσίας στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

«Στη Ρεάλ Μαδρίτης θα μείνει για μία ακόμη σεζόν ο Τόνι Κρόος». Αυτό αναφέρει στον λογαριασμό του στο Twitter, ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Οπως φαίνεται ότι υπήρξαν επαφές μεταξύ του Γερμανού μέσου και της Ρεάλ Μαδρίτης και οι υπογραφές αναμένονται εντός των επομένων ημερών, σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο. Η ανανέωση του Κρόος με τους Μαδριλένους συνδυάζει την επιστροφή του παίκτη στην εθνική ομάδα της Γερμανίας. Ο 34χρονος μέσος είχε ήδη απορρίψει σε συνέντευξή του την ιδέα να ανανεώσει με τους «μερένχες».

Ωστόσο, μετά τη Γαλλία-Γερμανία το Σάββατο, ο Κρόος διαβεβαίωσε ότι η απόφαση για ανανέωση ή αποχώρηση από τη Ρεάλ θα ληφθεί «σε έναν ή δύο μήνες». Τελικά, οι όποιες αμφιβολίες υπήρξαν, λύθηκαν κι έτσι ο Γερμανός μέσος θα παραμείνει κάτοικος Μαδρίτης για έναν ακόμη χρόνο.

Η σεζόν 2024/2025 θα είναι η ενδέκατη ως παίκτης της Ρεάλ. Εντεκα σεζόν στις οποίες κέρδισε 21 τίτλους, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων Champions League και τριών πρωταθλημάτων, και ήταν θεμελιώδης «βράχος» στη μεσαία γραμμή με τον Μόντριτς και τον Κασεμίρο αρχικά και, τώρα, με τους Καβαίνγκα (ή Τσουαμένι), Βαλβέρδε και Μπέλιγχαμ.

Θεωρείται ένας από τους καλύτερους χαφ στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης και του ποδοσφαίρου. Το όραμά του για το παιχνίδι και οι ακριβείς πάσες του έχουν δώσει πολλές χαρές στους οπαδούς των Μαδριλένων και πολλούς πονοκεφάλους στις αντίπαλες ομάδες.

Με την πιθανή άφιξη του Κιλιάν Εμπαπέ σε συνδυασμό με την ποιότητα του Τόνι Κρόος στη μεσαία γραμμή, κάνουν τη Ρεάλ Μαδρίτης μια πολύ επικίνδυνη ομάδα. Αν σε αυτό προστεθεί και την παρουσία του Τζουντ Μπέλιγχαμ και του Βινίσιους στα άκρα της επίθεσης η ενδεκάδα που θα δώσει ο Φλορεντίνο Πέρεθ του χρόνου στον Αντσελότι είναι φαβορί για όλα. Φέτος, ο Κρόος έχει παίξει 38 φορές και συγκέντρωσε 2.407 λεπτά, με περίπου το ένα τέταρτο της σεζόν να απομένει. Νιώθει ότι είναι σημαντικός και λειτουργεί σε ένα σύστημα που τονίζει τις αρετές του.