Τούχελ: «Ο Νόιερ θα αποφασίσει πότε θα επιστρέψει»

Τόμας Τούχελ

i

© PrtScr

Τούχελ: «Ο Νόιερ θα αποφασίσει πότε θα επιστρέψει»

Μαρία Δαλιάνη • 11:34 - 04.10.2023 / Ανανεώθηκε: 17:56 - 05.12.2023

Ο Τόμας Τούχελ τόνισε ότι ο Εμάνουελ Νόιερ έχει μπει δυναμικά στις προπονήσεις και η επιστροφή στην αγωνιστική δράση του θα εξαρτηθεί από το κατά πόσο ο Γερμανός τερματοφύλακας αισθάνεται έτοιμος.

Το Δεκέμβριο του 2022 ο Μάνουελ Νόιερ έσπασε το πόδι του ενώ έκανε σκι, με αποτέλεσμα να χρειαστεί επεμβαση. Από τότε ο Γερμανός τερματοφύλακας βρισκόταν εκτός δράσης, όμως από ότι φαίνεται έχει επιστρέψει δυναμικά στις προπονήσεις και έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. 

Ο Νόιερ πλέον προπονείται κανονικά όμως δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό πότε θα είναι σε θέση να επιστρέψει . Ο Τόμας Τούχελ σε δηλώσεις του τόνισε πως ο παίκτης βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και θα εξαρτηθεί από τον ίδιο και το κατα πόσο αισθάνεται έτοιμος να επιστρέψει.

Επική ανατροπή για τη Γαλατασαράι μέσα στο «Όλντ Τράφορντ» - Μουσιάλα και Τελ χάρισαν το «διπλό» στην Μπάγερν στην Κοπεγχάγη
CHAMPIONS LEAGUE

23:59 - 03.10.2023

Επική ανατροπή για τη Γαλατασαράι μέσα στο «Όλντ Τράφορντ» - Μουσιάλα και Τελ χάρισαν το «διπλό» στην Μπάγερν στην Κοπεγχάγη

Η Γαλατασαράι νίκησε κάνοντας ανατροπή με 3-2 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσα στο «Όλντ Τράφορντ» στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής τη φάσης των ομίλων του Champions League. Στον άλλο αγώνα του πρώτου ομίλου η Μπάγερν Μονάχου αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να γυρίσει το ματς και να φύγει με το διπλό (1-2) από την Κοπεγχάγη.

«Τα πράγματα δείχνουν πολύ καλά τελευταία. Είμαι εντυπωσιασμένος από τις τελευταίες προπονήσεις, με την αύρα του, το χάρισμα και την ποιότητά του. Δεν θέλω ωστόσο να κάνω προβλέψεις για την επιστροφή του. Ο Μάνου θα αποφασίζει για τον εαυτό του. Ωστόσο τις τελευταίες προπονήσεις ήταν εξαιρετικά» ανέφερε συγκεκριμένα.