«Τρέλα» από τους οπαδούς της ΑΕΚ, έκλεισαν τα διόδια στις 5 το πρωί για την υποδοχή στους νταμπλούχους (vid)
i

Υποδοχή ΑΕΚ στα διόδια/©intime

«Τρέλα» από τους οπαδούς της ΑΕΚ, έκλεισαν τα διόδια στις 5 το πρωί για την υποδοχή στους νταμπλούχους (vid)

Κώστας Τσίλης 06:35 - 25.05.2023 / Ανανεώθηκε: 13:20 - 25.05.2023

Στα διόδια στην Λαμία και στις Αφίδνες κατά την επιστροφή της ΑΕΚ από τον Βόλο, περίμεναν οπαδοί για να αποθεώσουν τον Αλμέιδα και τους παίκτες του για την κατάκτηση του νταμπλ

Αυτή την φορά ο κόσμος της ΑΕΚ δεν μπορούσε να είναι παρών την ώρα που ο Σέρχιο Αραούχο σήκωνε το τρόπαιο του κυπέλλου, όπως συνέβη πριν από μερικές ημέρες μ' αυτό του πρωταθλήματος. Όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν βγήκαν στον δρόμο για να αποθεώσουν τους νταμπλούχους. Και ας μην ήταν στη Νέα Φιλαδέλφεια και ας ήταν τις πρώτες πρωϊνές ώρες.

Ολα τα βίντεο από την υποδοχή των οπαδών της ΑΕΚ στις Αφίδνες για το νταμπλ (vids)

Ολα τα βίντεο από την υποδοχή των οπαδών της ΑΕΚ στις Αφίδνες για το νταμπλ (vids)

Η αποστολή της ΑΕΚ κατά την επιστροφή της στην Αθήνα, γνώρισε την αποθέωση από χιλιάδες οπαδούς που βρέθηκαν στις Αφίδνες κι έμειναν να πανηγυρίζουν όλη τη νύχτα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ήδη από την έξοδο από τον Βόλο προς την εθνική οδό προς Αθήνα, όταν περίμεναν περίπου 200 οπαδοί με καπνογόνα, είχε φανεί τι θα επακολουθούσε. Λίγο μετά τις 2 το πρωί, περνώντας τα δυο πούλμαν με τους παίκτες και τους ανθρώπους της ΑΕΚ από τα διόδια της Στυλίδας έξω από την Λαμία, έγινε η πρώτη στάση από κόσμο της ΑΕΚ που περίμενε ανάβοντας καπνογόνα και φωνάζοντας συνθήματα. 

Όμως η πιο μαζική υποδοχή, ο πιο μεγάλος χαμός, έγινε όταν η αποστολή της ΑΕΚ έφτασε στα διόδια των Αφιδνών. Τα τελευταία πριν την είσοδο στην Αθήνα. Εκεί τους περίμεναν χιλιάδες οπαδοί της Ένωσης και ας είχε φτάσει η ώρα πέντε παρά δέκα τα ξημερώματα. Καπνογόνα, βεγγαλικά, συνθήματα μέσα στην μέση της εθνικής οδού. Και με τον Αλμέιδα να βρίσκεται μπροστά στο παρμπρίζ του πούλμαν μαζί με το κύπελλο και να δίνει τον τόνο. 

Ήταν χαρακτηριστικό πως ξαφνικά δημιουργήθηκε ένα μεγάλο μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων στην εθνική οδό στο ρεύμα προς την Αθήνα, καθώς μόλις ολοκληρώθηκε η υποδοχή, εκατοντάδες αυτοκίνητα αλλά και μηχανάκια συνόδευσαν με κορναρίσματα τα δυο πούλμαν της αποστολής των νταμπλούχων, σχεδόν μέχρι να φτάσουν στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων