Τρομερό: 15 παίκτες της Λας Πάλμας έχασαν την πτήση της ομάδας γιατί ήταν στην καφετέρια του αεροδρομίου! (vid)

Λας Πάλμας

i

PrtScr

Τρομερό: 15 παίκτες της Λας Πάλμας έχασαν την πτήση της ομάδας γιατί ήταν στην καφετέρια του αεροδρομίου! (vid)

Κώστας Τόπας 10:01 - 17.09.2023

Απίστευτη ιστορία έρχεται από την Ισπανία, καθώς σχεδόν όλη η ομάδα της Λας Πάλμας έχασε την πτήση με προορισμό την Σεβίλλη ενόψει του αγώνα των δύο ομάδων στην Ανδαλουσία.

Λας Πάλμας και Σεβίλλη κοντράρονται σήμερα (17/09, 19:30) για την 5η αγωνιστική της La Liga, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε τραγική φόρμα μιας κι αμφότερες βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Η εν λόγω αναμέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει με προβλήματα για την Λας Πάλμας, καθώς 15 παίκτες της ομάδας και δύο φυσιοθεραπευτές έχασαν την πτήση της ομάδας γιατί ήταν στην καφετέρια του αεροδρομίου. 

Συγκεκριμένα, η πτήση καθυστέρησε, οπότε οι παίκτες πήγαν σε μια καφετέρια του αεροδρομίου για να περιμένουν την νέα προγραμματισμένη ώρα. Ωστόσο η πτήση τελικά επισπεύτηκε, οι παίκτες δεν έφτασαν στην ώρα τους για επιβίβαση και το αεροπλάνο αναχώρησε.

Εντέλει, ο σύλλογος κατάφερε να κανονίσει μια πτήση τσάρτερ για τη Σεβίλλη κι έτσι αυτά τα 17 μέλη της αποστολής θα βρεθούν σήμερα (17/09) στην πρωτεύουσα της Ανδαλουσίας.