Τσάβι: «Δεν ήμουν σωστός, δεν εξήγησα καλά το θέμα του Άλβες και ζητώ συγγνώμη από το θύμα» (vid)
i

Τσάβι/©Photo by Diego Souto/Quality Sport Images/Getty Images/Ideal Images

Τσάβι: «Δεν ήμουν σωστός, δεν εξήγησα καλά το θέμα του Άλβες και ζητώ συγγνώμη από το θύμα» (vid)

Κώστας Τόπας 10:03 - 23.01.2023 / Ανανεώθηκε: 11:59 - 24.01.2023

Ο Τσάβι θέλησε να ξεκαθαρίσει τα λόγια του για τον Ντάνι Άλβες, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση.

Στη φυλακή βρίσκεται ο Ντάνι Άλβες, μετά την καταδίκη του αμυντικού για σεξουαλική κακοποίηση μιας γυναίκας  νυκτερινό κέντρο της Βαρκελώνης στις 30 Δεκεμβρίου. Σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου, ο Τσάβι αναφέρθηκε στην υπόθεση του Βραζιλιάνου μπακ, λέγοντας χαρακτηριστικά πώς βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. 

Ωστόσο τα λόγια του φαίνεται πως παρερμηνεύτηκαν, με αποτέλεσμα ο Ισπανός τεχνικός της Μπαρτσελόνα να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με νέες δηλώσεις.

«Νομίζω ότι τα λόγια μου έχουν παρερμηνευτεί. Δεν εξήγησα καλά τον εαυτό μου. Είναι ένα σκληρό και σημαντικό θέμα. Οποιαδήποτε βία πρέπει να καταδικαστεί. Πρέπει να καταδικάσουμε όλες αυτές τις πράξεις, όποιος κι αν τις κάνει. Ζητώ συγγνώμη από το θύμα. Καταλαβαίνω την κριτική και ζητώ συγγνώμη. Δεν το εξήγησα σωστά. Νιώθω άσχημα που ο Ντάνι μπόρεσε να κάνει αυτό το είδος πράξης. Με εκπλήσσει. Υποστηρίζω το θύμα. Ζητώ συγγνώμη. Ξέρω ότι η φωνή μου είναι σημαντική. Οι παρεξηγήσεις με πλήγωσαν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τσάβι Ερνάντες, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες ώρες μετά την έντονη κριτική που του άσκησαν.