Τσάβι: «Είμαι σε κατάσταση σοκ με αυτό που συμβαίνει με τον Ντάνι Άλβες» (vid)
i

Τσάβι/PrtScr

Τσάβι: «Είμαι σε κατάσταση σοκ με αυτό που συμβαίνει με τον Ντάνι Άλβες» (vid)

Κώστας Τόπας 15:47 - 21.01.2023 / Ανανεώθηκε: 12:02 - 24.01.2023

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι κλήθηκε να σχολιάσει την σύλληψη του Ντάνι Άλβες, μετά τις κατηγορίες που υπάρχουν σε βάρος του Βραζιλιάνου αμυντικό για σεξουαλική κακοποίηση μιας γυναίκας σε νυκτερινό κέντρο της Βαρκελώνης στις 30 Δεκεμβρίου.

Στη φυλακή βρίσκεται ο Ντάνι Άλβες, μετά την καταδίκη του αμυντικού για σεξουαλική κακοποίηση μιας γυναίκας σε νυκτερινό κέντρο της Βαρκελώνης στις 30 Δεκεμβρίου. Πλέον, ο 39χρονος αμυντικός δύσκολα θα ασχοληθεί ξανά με το ποδόσφαιρο σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η Πούμας έλυσε το συμβόλαιο του Ντάνι Άλβες μετά τη φυλάκισή του (vid)
REST OF THE WORLD

12:45 - 21.01.2023

Η Πούμας έλυσε το συμβόλαιο του Ντάνι Άλβες μετά τη φυλάκισή του (vid)

Η Πούμας έβαλε τέλος στη συνεργασία της με τον Ντάνι Άλβες, μετά τις κατηγορίες που υπάρχουν σε βάρος του Βραζιλιάνου αμυντικό για σεξουαλική κακοποίηση μιας γυναίκας σε νυκτερινό κέντρο της Βαρκελώνης στις 30 Δεκεμβρίου.

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι στη συνέντευξη Τύπου δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην υπόθεση του Βραζιλιάνου μπακ, λέγοντας χαρακτηριστικά πώς βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

«Είναι δύσκολο να σχολιάσω μια κατάσταση όπως αυτή. Είμαι έκπληκτος και σοκαρισμένος. Σε κατάσταση σοκ. Η δικαιοσύνη θα υπαγορεύσει ό,τι είναι, δεν μπορούμε να μπούμε εμείς κάτι. Νιώθω πολύ άσχημα γι' αυτόν. Είμαι έκπληκτος», τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των Καταλανών.