Τσατάλης για τον κόσμο της ΑΕΚ και τη δολοφονία Κατσούρη: «Είμαστε τιμωρημένοι, μην ασχολείστε με υπάνθρωπους»

Τάσος Τσατάλης

i

© Intime

Τσατάλης για τον κόσμο της ΑΕΚ και τη δολοφονία Κατσούρη: «Είμαστε τιμωρημένοι, μην ασχολείστε με υπάνθρωπους»

Sportal newsroom 12:40 - 30.11.2023

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Τάσος Τσατάλης πήρε θέση για τα όσα γράφτηκαν σήμερα (30/11) για την υπόθεση του Μιχάλη Κατσούρη, ενώ μεταξύ άλλων τόνισε την σοβαρότητα που θα πρέπει να δείξουν οι οπαδοί της Ένωσης στην αναμέτρηση με τη Μπράιτον.

Ξεκάθαρη προειδοποίηση προς τον κόσμο έστειλε η ΑΕΚ για την συμπεριφορά που θα πρέπει να έχει στο αποψινό (30/11, 19:45) παιχνίδι με την Μπράιτον στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η Ένωση έχει πλέον πάνω από το κεφάλι της ως Δαμόκλειο σπάθη, την τιμωρία του «πετάλου» των οργανωμένων για μια αγωνιστική, με διετή αναστολή. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως πρέπει να προσέξει και το… παραμικρό. Εξ ου και οι αυστηρή σύσταση και προειδοποίηση προς τον κόσμο, για την συμπεριφορά που θα πρέπει να έχει στο ματς με τους «γλάρους».

Γι' αυτό και ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Τάσος Τσατάλης επισήμανε γι' ακόμη μία φορά την προσοχή που θα πρέπει να δείξουν οι φίλοι της Ένωσης απόψε στην «OPAP Arena». Σε δημοσίευσή του στα social media, στάθηκε επίσης στα σημερινά (30/11) δημοσιεύματα σχετικά με τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη, με τον Τάσο Τσατάλη να τονίζει μεταξύ άλλων «για μια ακόμη φορά ανήμερα εντός έδρας ευρωπαϊκού μας ματς βγαίνουν και παίζουν δυνατά «σενάρια» που μας προκαλούν, για την υπόθεση που μας πληγώνει και θα μας πληγώνει πάντα».

Η ανάρτηση του Τάσου Τσατάλη αναφέρει:

«Οι ανακοινώσεις μας για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα με την Μπράιτον δεν είναι οι τυπικές σε αυτές τις περιπτώσεις. Ούτε και τις προηγούμενες φορές ήταν οι τυπικές και το έχουμε πει με ένταση και με όση έμφαση μπορεί να δώσει κανείς. Είμαστε τιμωρημένοι αυτή την στιγμή. Με αναστολή. Ένα βεγγαλικό, ένα καπνογόνο, μια κροτίδα και το πέταλο κλείνει στο επόμενο ευρωπαϊκό. Είναι δεδομένο, δεν θα κριθεί σε κάποιο πειθαρχικό της UEFA, είμαστε ήδη τιμωρημένοι. 

Παιδιά επίσης τα strobos είναι πυροτεχνήματα. Ανάβεις ένα, επίσης κλείνει το πέταλο. Είναι γελοίο να τιμωρούμαστε και να κλείνει το γήπεδο μας ή κομμάτι του για πράγματα που εύκολα μπορούμε να αποφύγουμε και δεν μας προσφέρουν τίποτα!!! Είναι γελοίο να έχουμε μπροστά μας τέτοιου υψηλού επιπέδου αγωνιστικές προκλήσεις, να διεκδικούμε τόσο υψηλούς στόχους και να ασχολούμαστε με τόσο ασήμαντα, χωρίς νόημα πράγματα. 

Το οδοιπορικό της Μπράιτον στην Αθήνα: Από τον Παρθενώνα και το Καλλιμάρμαρο έως και τις «κιτρινόμαυρες» γωνιές της ΑΕΚ
EUROPA LEAGUE

10:50 - 30.11.2023

Το οδοιπορικό της Μπράιτον στην Αθήνα: Από τον Παρθενώνα και το Καλλιμάρμαρο έως και τις «κιτρινόμαυρες» γωνιές της ΑΕΚ

Ενα εξαιρετικό αφιέρωμα ετοίμασε η Μπράιτον στα social media της, με αφορμή την αναμέτρηση με την ΑΕΚ (30/11, 19:45) και την πρώτη της επίσκεψη στην Ελλάδα.

ΥΓ: Για μια ακόμη φορά ανήμερα εντός έδρας ευρωπαϊκού μας ματς βγαίνουν και παίζουν δυνατά «σενάρια» που μας προκαλούν, για την υπόθεση που μας πληγώνει και θα μας πληγώνει πάντα. Προσωπικά το μόνο που λέω στους ΑΕΚτζήδες που μπαίνουν στα social, είναι να μην μασάνε στις προκλήσεις των διάφορων πιθήκων ή troll, που χυδαιολογούν. Αγνοήστε τους, μην ανοίγετε κουβέντες μαζί τους, είναι υπάνθρωποι. Αγνοήστε όλη την σπέκουλα που εμφανίζεται ξαφνικά πριν από κάθε μεγάλο ευρωπαϊκό ματς στην OPAP Arena. Η ΑΕΚ σας έχει ανάγκη απόψε. Έχει ανάγκη και να την προστατέψετε και να την ενισχύσετε. Στο σπίτι Μας και για τον Μιχάλη Μας!!!