Στο «ρελαντί» η Τσέλσι επέστρεψε στις νίκες κόντρα στη Μπόρνμουθ (2-0)
i

Τσέλσι / © PrntScrn

Στο «ρελαντί» η Τσέλσι επέστρεψε στις νίκες κόντρα στη Μπόρνμουθ (2-0)

Sportal newsroom 21:40 - 27.12.2022

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για την Τσέλσι, η οποία επέστρεψε στις νίκες για το πρωτάθλημα έπειτα από πέντε αγώνες δίχως τρίποντο, κόντρα στη Μπόρνμουθ.

Η Τσέλσι κατάφερε να θυμίσει στους οπαδούς της τι σημαίνει νίκη, επικρατώντας μέσα σε ένα ημίχρονο της Μπόρνμουθ. Οι «μπλε» κατάφεραν να πάρουν το πρώτο τους τρίποντο, έπειτα από πέντε αγώνες δίχως επικράτηση.

Το πρώτο ημίχρονο αποτέλεσε την δυναμική επίθεση των γηπεδούχων, οι οποίοι κατάφεραν μέσα σε ένα μικρό χρονικό διάστημα να πάρουν το προβάδισμα και να «κλειδώσουν» το ματς. Την αρχή έκανε ο Κάι Χάβερτς στο 16’ όταν αμαρκάριστος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα έπειτα από πάσα του Στέρλινγκ. Έπειτα από οκτώ λεπτά ο πρώτος πρόσφερε και ασίστ στον Μάουντ, με τον Βρετανό να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Στο δεύτερο μέρος η Τσέλσι δεν θέλησε να ρισκάρει και ως εκ τούτου περιορίστηκε στο να διατηρήσει το αποτέλεσμα, ούτως ώστε να μην χάσει την ευκαιρία να πάρει ξανά νίκη παρά το γεγονός πως αγωνιζόταν κόντρα σε πολύ ευκολότερο αντίπαλο. Με το τρίποντο αυτό μάλιστα οι Λονδρέζοι κατάφεραν να πλησιάσουν την εφτάδα, με την ελπίδα πως η επόμενη χρονιά δεν θα τους βρει εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων.