«Τελειώνει» τον Ομπαμεγιάνγκ η Τσέλσι μετά την επίσκεψή του στο «Clasico»

Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ

i

©Photo by Chloe Knott - Danehouse/Getty Images/Ideal Images

«Τελειώνει» τον Ομπαμεγιάνγκ η Τσέλσι μετά την επίσκεψή του στο «Clasico»

Κώστας Τόπας 08:36 - 22.03.2023 / Ανανεώθηκε: 09:03 - 22.03.2023

Καθόλου δεν άρεσε στους ανθρώπους της Τσέλσι η επίσκεψη του Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ στο «Καμπ Νόου», με αποτέλεσμα να σκέφτονται την άμεση λύση της συνεργασίας τους.

Ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ άφησε την Μπαρτσελόνα για να επιστρέψει στην Premier League, μόλις έξι μήνες μετά τη μετακόμισή του στη La Liga. Υπεγράφη από τον Τόμας Τούχελ, με το ζευγάρι να επανενώνεται μετά την επιτυχημένη τους περίοδο στην Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ωστόσο, ο Γερμανός τεχνικός απολύθηκε και αντικαταστάθηκε από τον Γκράχαμ Πότερ στην τεχνική ηγεσία της Τσέλσι.

Η φόρμα του ήταν πολύ μακριά από το αναμενόμενο με αποτέλεσμα να τεθεί γρήγορα εκτός πλάνων. Ο Πότερ δεν έχει χρησιμοποιήσει καν τον πρώην αστέρα της Άρσεναλ, παρά το γεγονός ότι οι Λονδρέζοι είχαν σοβαρό πρόβλημα στο σκοράρισμα.

Με άφθονο χρόνο στα χέρια του, ο Ομπαμεγιάνγκ εθεάθη να πανηγυρίζει στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα, μετά τη νίκη των «μπλαουγκράνα» στο «Clasico» με την Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με το «Goal», το ταξίδι του Γκαμπονέζου επιθετικού δεν άρεσε καθόλου στο δυτικό Λονδίνο και οι «μπλε» είναι πλέον έτοιμοι να λύσουν το συμβόλαιό του το καλοκαίρι και να του επιτρέψουν να φύγει ένα χρόνο νωρίτερα από την ομάδα.

Το δημοσίευμα πάντως αναφέρει ότι είναι απίθανο ο τερματισμός του συμβολαίου του να συμβεί πριν από το τέλος της τρέχουσας σεζόν, μιας και ο Πότερ θα μπορούσε να τον χρησιμοποιήσει σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Από την πλευρά του πάντως, ο Ομπαμεγιάνγκ έχει καταγράψει μόνο 18 εμφανίσεις για την ομάδα του μέχρι στιγμής, με τις 12 από αυτές να έρχονται στο πρωτάθλημα, σκοράροντας τρεις φορές.