Η Τσέλσι τρόλαρε τη Λιντς για τον υποβιβασμό της και ο κόσμος την κατέκρινε με τον χειρότερο τρόπο για την τραγική της σεζόν

Τσέλσι - Λιντς

i

©BeFunky

Η Τσέλσι τρόλαρε τη Λιντς για τον υποβιβασμό της και ο κόσμος την κατέκρινε με τον χειρότερο τρόπο για την τραγική της σεζόν

Κώστας Τσιακλής 10:04 - 29.05.2023 / Ανανεώθηκε: 10:12 - 29.05.2023

Η Τσέλσι τρόλαρε τη Λιντς για τον υποβιβασμό της μέσω των social media ωστόσο αυτό της γύρισε μπούμερανγκ αφού ο κόσμος την κατέκρινε για την τραγική σεζόν που είχε.

Η Τσέλσι τρόλαρε τη Λιντς για τον υποβιβασμό της στην Championship και δέχτηκε την κατακραυγή του κόσμου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφού η ίδια τερμάτισε στην χαμηλότερη θέση της ιστορίας της μετά το 1994.

Η Λιντς ηττήθηκε με 1-4 από την Τότεναμ στο «Έλαντ Ρόουντ» και υποβιβάστηκε έπειτα από τρεις σεζόν στην Championship. Ωστόσο ακόμα και να κέρδιζε, η ομάδα του Σαμ Άλαρνταϊς πάλι θα υποβιβαζόταν αφού την ίδια ώρα Έβερτον και Λέστερ επικρατούσαν των Μπόρνμουθ και Γουέστ Χαμ αντίστοιχα.

Η Τσέλσι λοιπόν θέλησε να τρολάρει τη Λιντς για τον υποβιβασμό της μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Συγκεκριμένα οι «μπλε» αναδημοσίευσαν τις αναρτήσεις των δύο ομάδων από το μεταξύ τους παιχνίδι τον περασμένο Σεπτέμβριο όταν η Λιντς θριάμβευσε με 3-0.

Τότε στο 30’ η Τσέλσι είχε ανεβάσει: «Ξεκινάμε να βρίσκουμε τον εαυτό μας», όμως στο 37’ το σκορ έγινε 2-0 για τη Λιντς, η οποία απάντησε με τη λεζάντα: «Η ζωή έρχεται μπροστά σου γρήγορα». Οι Λονδρέζοι δεν θέλησαν να αφήσουν ασχολίαστη τη συγκεκριμένη ανάρτηση και μετά τον υποβιβασμό της αντιπάλου τους είπαν: «Σίγουρα το κάνει (η ζωή)».

Αυτή η δημοσίευση προκάλεσε τα επικριτικά σχόλια του κόσμου, ο οποίος κατέκρινε την Τσέλσι που τερμάτισε στη χαμηλότερη θέση της ιστορίας της μετά το 1994, έχοντας μάλιστα και τη δεύτερη χαμηλότερη της συγκομιδή με 44 βαθμούς. Η μόνη φορά που απέσπασε λιγότερους βαθμούς σε μια χρονιά ήταν την περίοδο 1987-1988 όταν πήρε 42 και υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία.

Μερικά από τα σχόλια του κοινού ήταν τα εξής:

«Η Τσέλσι έχει κόντρα με τις ομάδες του υποβιβασμού. Η εποχή του Τοντ Μπόελι κυρίες και κύριοι».

«Είστε 12οι, χαχαχαχα».

«Πόσο καιρό ήταν αυτό στα πρόχειρα σας»;

«Υπερηφανεύοντας από την 12η θέση μετά αφού ξόδεψες 600 εκατομμύρια, ντροπή».

Το τελευταίο σχόλιο ανήκει στον δημοσιογράφο της Athletic, Άνταμ Κράφτον, ο οποίος είπε: «Ο ανταγωνισμός της Τσέλσι αυτή τη σεζόν με μια ομάδα που έχει υποβιβαστεί συμπυκνώνει όμορφα τη σεζόν της ίδιας της Τσέλσι».