Τσιάρτας: «Περήφανος που ήμουν μέλος αυτού του τεράστιου συλλόγου που λέγεται ΑΕΚ» (pic)

Βασίλης Τσιάρτας

i

© Intime

Τσιάρτας: «Περήφανος που ήμουν μέλος αυτού του τεράστιου συλλόγου που λέγεται ΑΕΚ» (pic)

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:17 - 09.04.2024 / Ανανεώθηκε: 11:40 - 16.05.2024

Περήφανος που ήταν κομμάτι της ΑΕΚ δήλωσε μέσω των social media ο Βασίλης Τσιάρτας, εν όψει των εορτασμών των 100 ετών από την ίδρυση του συλλόγου.

Το 2024 είναι μία συμβολική χρονιά για την ΑΕΚ, αφού στις 13 Απριλίου συμπληρώνονται τα 100 χρόνια από την ημερομηνία της ίδρυσής της.

Μία από τις υπέροχες πρωτοβουλίες της Ένωσης ήταν και η κατασκευή ενός αερόστατου, με τα χρώματα και το επετειακό σήμα των 100 χρόνων της ομάδας, το οποίο θα ταξιδέψει σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.

Με αφορμή αυτό το γεγονός, ο Βασίλης Τσιάρτας με ανάρτησή του στα social media δήλωσε περήφανος που ήταν κομμάτι της Ένωσης.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Δεκέμβριος του 1992. Πρώτη φωτογραφία και καλωσόρισμα από τον τεράστιο Ντούσαν. Περήφανος που ήμουν μέλος αυτού του τεράστιου συλλόγου που λέγεται ΑΕΚ.

Φέτος κλείνει τα 100 χρόνια της μεγάλης της ιστορίας. Πάντα θα έχω στην καρδιά μου τους αγνούς, ανιδιοτελείς και υγιείς φιλάθλους της. Χρόνια πολλά κι εύχομαι πάντα επιτυχίες!!!», ανέφερε στην ανάρτησή του ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

«Μαζί πετάμε ψηλά»: Ιδιωτικές πτήσεις για τους φίλους της ΑΕΚ με το αερόστατο των 100 χρόνων ανακοίνωσε η Ένωση

Σε μία πρωτοποριακή κίνηση προχώρησε η ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία γνωστοποίησε πως θα πραγματοποιήσει ιδιωτικές πτήσεις με το αερόστατο για τον εορτασμό των 100 χρόνων.

«Το 2024 αποτελεί ορόσημο στην ιστορία της ΑΕΚ, καθώς η ομάδα μας κλείνει έναν αιώνα ζωής!

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ, θέλοντας να τιμήσει τα γενέθλια του συλλόγου, προχώρησε σε μια  πρωτοποριακή και μοναδική για τα ελληνικά αθλητικά δεδομένα κίνηση, κατασκευάζοντας ένα αερόστατο με τα χρώματα και το επετειακό σήμα των 100 χρόνων!

Το αερόστατο της ΑΕΚ θα προβεί σε σειρά συμβολικών πτήσεων ανά την Ελλάδα και από την  παρουσίασή του έχει ήδη προκαλέσει τον ενθουσιασμό στο φίλαθλο κοινό και όχι μόνο!

Ζήστε μια μοναδική εμπειρία στον αέρα, εσείς και οι καλεσμένοι σας, εξασφαλίζοντας μια ιδιωτική πτήση που θα συνδυαστεί με μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία!

Το έμπειρο ιπτάμενο προσωπικό όπως και οι διακεκριμένοι Chef μας θα σας χαρίσουν μια αξέχαστη εμπειρία. Τα μενού καλύπτουν μια ευρεία γκάμα γεύσεων υψηλού επιπέδου, ενώ οι εξαιρετικές ετικέτες των κρασιών θα σας ενθουσιάσουν.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις πτήσεων commercial@aekfc

Δείτε εδώ την παρουσίαση του αερόστατου των 100 χρόνων.

* Οι χορηγοί της ΠΑΕ ΑΕΚ και οι καλεσμένοι τους έχουν προτεραιότητα στην εξασφάλιση πτήσεων».