Ο προπονητής της Λιντς για Χάαλαντ: «Προσπαθώ να μην τον μισήσω» (vid)
i

Ερλινγκ Χάαλαντ & Τζέσι Μαρς/PrtScr

Ο προπονητής της Λιντς για Χάαλαντ: «Προσπαθώ να μην τον μισήσω» (vid)

11:33 - 29.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:33 - 29.12.2022

Ο τεχνικός της Λιντς, Τζέσι Μαρς κλήθηκε να μιλήσει μετά το τέλος του αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι, για τον Έρλινγκ Χάαλαντ, με τον οποίο συνεργάστηκε στη Σάλτσμπουργκ.

Η Λιντς γνώρισε οδυνηρή εντός έδρας από την Μάντσεστερ Σίτι με 3-1, με τον Έρλινγκ Χάαλαντ να σκοράρει ξανά, να φτάνει τα 20 γκολ σε 14 αναμετρήσεις της Premier League και να συνεχίζει να γράφει ιστορία με χρυσά γράμματα.

Μετά το τέλος του αγώνα, το NBC Sports κάλεσε για δηλώσεις τον προπονητή των Παγωνιών, Τζέσι Μαρς. Μόνο που στο πάνελ ήταν και ο Έρλινγκ Χάαλαντ. Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν και συγκεκριμένα στη Σάλτσμπουργκ. Αυτή τη φορά, τέθηκαν αντιμέτωποι με την Νορβηγό στράικερ να βγαίνει νικητής από αυτή τη μονομαχία...

«Προσπαθώ να μην τον μισήσω πάρα πολύ», ανέφερε χαριτολογώντας ο Μαρς, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε αν ο Haaland μπορεί να σταματήσει. «Για να είμαι ειλικρινής, Έρλινγκ, νόμιζα ότι τα πήγαμε πολύ καλά. Σε ξέρω, ξέρω την ικανότητά σου να νιώθεις το παιχνίδι και να ξέρεις πού να βρίσκεσαι σε συγκεκριμένες στιγμές. Ήταν δύσκολο να τα βγάλουμε πέρα ​​στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Αν πάρει ο Έρλινγκ τον χώρο, είναι πολύ δύσκολο να σταματήσει», κατέληξε ο τεχνικός της Λιντς.