Τζουντ Μπέλιγχαμ: Απορρίπτει την πρόταση της Ντόρτμουντ και αρχίζει ο πλειστηριασμός για την απόκτηση του

Τζουντ Μπέλιγχαμ

i

© intime

Τζουντ Μπέλιγχαμ: Απορρίπτει την πρόταση της Ντόρτμουντ και αρχίζει ο πλειστηριασμός για την απόκτηση του

Sportal newsroom 09:54 - 22.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:17 - 22.01.2023

Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζονται να δώσουν σκληρή «μάχη» για την απόκτηση του Τζουντ Μπέλιγχαμ.

Πριν από τη λήξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ μπήκε στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών ισχυρών ομάδων. Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ είναι το νέο μεγάλο αστέρι του αγγλικού ποδοσφαίρου και σύντομα αναμένεται να φύγει από την Μπορούσια Ντόρτμουντ στην οποία ανήκει. 

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από το «νησί», θα απαντήσει αρνητικά στην πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου του. Η συνάντηση με τη διοίκηση της Ντόρτμουντ είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί μέσα στην εβδομάδα αλλά ο Άγγλος διεθνής δεν δείχνει διατεθειμένος να παραμείνει στη Βεστφαλία. 

Η Ντόρτμουντ αναμένεται να προσφέρει στον Μπέλιγχαμ τα διπλάσια χρήματα από όσα λαμβάνει και να τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της ομάδας με 180.000 λίρες την εβδομάδα για τα επόμενα πέντε χρόνια. Ωστόσο στην παρούσα φάση ο ίδιος δεν έχει ως προτεραιότητα τις αποδοχές αλλά το να αγωνιστεί σε πιο ισχυρή ομάδα.  

Η Λίβερπουλ, η Μάντσεστερ Σίτι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Ρεάλ Μαδρίτης καραδοκούν. Μόλις γίνει επίσημη η άρνηση του Μπέλιγχαμ να συνεχίσει την καριέρα του στην Ντόρτμουντ θα μπουν σε διαδικασία πλειστηριασμού για να τον εντάξουν στο ρόστερ τους. Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από δημοσιεύματα από τη Γερμανία, η Ντόρτμουντ για την παραχώρησή του θα αξιώσει ένα ποσό που θα ξεπερνάει τα 120 εκατομμύρια.