Η UEFA συνεχάρη τον Ολυμπιακό για την πρόκριση στους «4» του Conference League

Η UEFA συνεχάρη τον Ολυμπιακό για την πρόκριση στους «4» του Conference League

Άγγελος Φραγκισκάτος 11:22 - 19.04.2024 / Ανανεώθηκε: 11:24 - 19.04.2024

Η UEFA έστειλε τα συγχαρητήριά της στον Ολυμπιακό για την επική πρόκρισή του στα ημιτελικά του Europa Conference League.

Παρότι είδε τη Φενέρμπαχτσε να ισοφαρίζει το σκορ του πρώτου αγώνα με το γκολ του Καχβετσί στο 11ο λεπτό, ο Ολυμπιακός ήταν εκείνος που πανηγύρισε τελικά στο «Σουκρού Σαράτσογλου» της Κωνσταντινούπολης παίρνοντας την ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του Europa Conference League, επικρατώντας με 3-2 στη διαδικασία των πέναλτι και έχοντας για μεγάλο του πρωταγωνιστή τον Κωνσταντή Τζολάκη!

Πλέον η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα βρει απέναντί της την Άστον Βίλα. Η οποία προκρίθηκε επίσης μέσω της διαδικασίας των πέναλτι, επικρατώντας της Λιλ με 4-3 (2-1 κ.δ.).

Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στις 2 Μαΐου στην Αγγλία, όπου οι δύο ομάδες θα δώσουν τη «μάχη τους για να πάρουν το προβάδισμα εν όψει της ρεβάνς στο Γεώργιος Καραϊσκάκης μία εβδομάδα αργότερα, στις 9 Μαΐου.

Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, η UEFA έστειλε τα συγχαρητήριά της στην ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την πρόκριση τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Με μια πανηγυρική φωτογραφία των ερυθρολεύκων με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντή Τζολάκη η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία έγραψε: «Τα λέμε στα ημιτελικά».