Το συγκινητικό μήνυμα του Βάλτερ Τζένγκα για τον θάνατο του Μπρέμε
i

©Photo by Paolo Bruno/Getty Images

Το συγκινητικό μήνυμα του Βάλτερ Τζένγκα για τον θάνατο του Μπρέμε

Άγγελος Φραγκισκάτος 19:08 - 20.02.2024 / Ανανεώθηκε: 19:10 - 20.02.2024

Ο Βάλτερ Τζένγκα αποχαιρέτησε τον Αντρέας Μπρέμε με ένα συγκινητικό μήνυμα.

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 63 ετών, άφησε ο Αντρέας Μπρέμε πέθανε τα ξημερώματα της Τρίτης (20/02) στο Μόναχο, από καρδιακή ανακοπή. 

Ο θρύλος της εθνικής Γερμανίας, εισήχθη στα επείγοντα περιστατικά στην κλινική της Ziemssenstrasse κοντά στο διαμέρισμά του, αλλά οποιαδήποτε βοήθεια ήρθε πολύ αργά για αυτόν.

Ένας από τους συμπαίκτες του Γερμανού στην Ίντερ, ο Βάλτερ Τζένγκα έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα σχετικά με τον θάνατο του πρώην μπακ. 

Στις αρχές του τρέχοντος έτους, επηρεάστηκε βαθιά από τον θάνατο του φίλου και μέντορά του Φραντς Μπεκενμπάουερ. Ο Μπρέμε αφήνει πίσω τη σύντροφό του Σουζάνε Σέφερ και δύο ενήλικες γιους από τον γάμο του με την Πίλαρ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

«Αγαπημένε μου φίλε ή όπως σε αποκαλούσα εγώ "χαζέ", δεν έπρεπε να μου το κάνεις αυτό, δεν έπρεπε να το κάνεις αυτό σε όλους εμάς. 

Έφυγες πάρα πολύ γρήγορα αλλά ξέρω ότι από εκεί ψηλά θα μας προστατεύεις και ως συνήθως θα παίρνεις φόρα και θα χτυπάς τα πέναλτι μία με το δεξί και μία με το αριστερό. 

Καλό ταξίδι φίλε μου, αναπαύσου εν ειρήνη, δεν σου λέω ότι κλαίω γιατί ξέρω πως θα με αγκάλιαζες και θα μου έλεγες "έλα Βάλτερ, εδώ είμαι"».