Ελπίζει για εξάδα ο Ατρόμητος, ανάσα για τον Παναιτωλικό: Η βαθμολογία της Stoiximan Super League
i

© Intime

Ελπίζει για εξάδα ο Ατρόμητος, ανάσα για τον Παναιτωλικό: Η βαθμολογία της Stoiximan Super League

Sportal newsroom 20:54 - 04.01.2024 / Ανανεώθηκε: 21:04 - 04.01.2024

Δείτε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Stoiximan Super League με την ολοκλήρωση της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η αυλαία της 16ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League έπεσε, με τον Ατρόμητο να επικρατεί της Κηφισιάς με 3-0 στο Περιστέρι και να πλησιάζει ακόμα πιο πολύ την εξάδα, ενώ ο Παναιτωλικός πήρε τη νίκη επί του Πανσερραϊκού με 3-2 και ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη. Από 'κει και πέρα, ήταν και τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου...

Ο ΠΑΟΚ έκανε νέο... πάρτι κόντρα στον ΟΦΗ, επικρατώντας με 4-0 στην «Τούμπα». Τα γκολ πέτυχαν οι Ντεσμπόντοφ, Μπάμπα Ράχμαν, Μάρκος Αντόνιο και Μπράντον Τόμας, προσφέροντας στην ομάδα τους μία νίκη που τη διατήρησε στην κορυφή της Stoiximan Super League, την οποία απολαμβάνει έχοντας 38 βαθμούς.

Από κάτω του βρίσκεται ο Παναθηναϊκός έχοντας 37 βαθμούς, μετά το επιτυχημένο ντεμπούτο του Φατίχ Τερίμ. Οι παίκτες του Τούρκου δεν δυσκολεύτηκαν κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, του οποίου και επικράτησαν με σκορ 2-0. Δύο βαθμούς διαφορά έχει η τρίτη ΑΕΚ, η οποία έκανε ποδαρικό στο 2024 με νίκη 3-0 κόντρα στον Βόλο, σε ένα παιχνίδι το οποίο ο Λιβάι Γκαρσία σκόραρε εις διπλούν.

Επιπλέον, ο Ολυμπιακός, που «αυτοκτόνησε» στη Λαμία και έχασε τρεις πολύτιμους βαθμούς. Αυτοί φαίνεται πως του δημιούργησαν σοβαρή ζημιά, αφού πλέον οι Πειραιώτες βρίσκονται στο -6 από την κορυφή της Stoiximan Super League.

Όσο για τον πέμπτο Άρη, μία νίκη κόντρα στον έκτο Αστέρα Τρίπολης θα του έδινε «μαξιλαράκι» επτά βαθμών. Αντ' αυτού, οι Αρκάδες πέτυχαν ασύλληπτη ανατροπή και βρέθηκαν στο -1. Έβδομη είναι η Λαμία, που με το τρίποντο κόντρα στον Ολυμπιακό βρέθηκε στο -3 από το κλαμπ του Ράσταβατς.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE