Βερστράτε: «Χθες στην προπόνηση εκτέλεσα τρία πέναλτι και ευστόχησα σε όλα - Το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς»

Παίκτες Άρη

i

© Intime

Βερστράτε: «Χθες στην προπόνηση εκτέλεσα τρία πέναλτι και ευστόχησα σε όλα - Το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 23:29 - 17.01.2024 / Ανανεώθηκε: 23:30 - 17.01.2024

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βερστράτε μετά τη μεγάλη πρόκριση του Άρη κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Άρης ήταν πιο εύστοχος στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην ΑΕΚ και με πρωταγωνιστή τον Κουέστα «πέταξε» για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Μετά από 120 λεπτά με έντονες συγκινήσεις, οι δύο ομάδες έλυσαν τις διαφορές τους στην... άσπρη βούλα, με τους Θεσσαλονικείς να πανηγυρίζουν μία πολύ μεγάλη πρόκριση.

Στις δηλώσεις του μετά το ματς, ο παίκτης που ευστόχησε στο τελευταίο πέναλτι του Άρη, Μπίργκερ Βερστράτε επισήμανε πως οι «κιτρινόμαυροι» είναι πεινασμένοι για την κατάκτηση του θεσμού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV μετά το τέλος της αναμέτρησης:

Για το τι σκεφτόταν στο τελευταίο πέναλτι: «Δεν σκεφτόμουν τίποτα. Χθες στην προπόνηση εκτέλεσα τρία πέναλτι και ευστόχησα σε όλα. Μου είπαν να εκτελέσω σήμερα και το έκανα».

Για τη σχετική προετοιμασία του Άρη στον τομέα των πέναλτι: «Όλοι ήμασταν προετοιμασμένοι για να φτάσουμε στα πέναλτι. Η ΑΕΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα, όμως ο χαρακτήρας που δείξαμε ήταν απίστευτος. Είμαστε πεινασμένοι ώστε να κατακτήσουμε το κύπελλο για τους φιλάθλους μας!».

Για το τι σημαίνει η πρόκριση: «Ήταν το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς. Αποκλείσαμε μία μεγάλη ομάδα όπως την ΑΕΚ, ξέρουμε ότι ο Άρης έχει πολλά χρόνια να φτάσει σε έναν τελικό και γι' αυτό τα δώσαμε όλα σήμερα».