Βερβελές στη «Sportal Sunday Live»: «Η κυβέρνηση αφήνει ένα εντεταλμένο σύστημα στο ποδόσφαιρο»

Βερβελές στη «Sportal Sunday Live»: «Η κυβέρνηση αφήνει ένα εντεταλμένο σύστημα στο ποδόσφαιρο»

Sportal newsroom 23:41 - 07.01.2024 / Ανανεώθηκε: 23:45 - 07.01.2024

Ο Διονύσης Βερβελές μίλησε στην εκπομπή Sportal Sunday Live σχετικά με τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λιβάι Γκαρσία ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 32’ και κατέγραψε την ασίστ στον Στίβεν Τσούμπερ στο 40’ για το 2-0, η ΑΕΚ έφυγε με μεγάλο διπλό απ’ το «Γεώργιος Καραϊσκάκης», επικρατώντας του Ολυμπιακού 2-1 στο μεγάλο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. 

Στη 2η θέση η ΑΕΚ που νίκησε για δεύτερη σερί σεζόν στο Φάληρο τον Ολυμπιακό κι έπιασε τον ΠΑΟΚ στους 38 βαθμούς, στο -8 απ’ την κορυφή και τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό πλέον οι «ερυθρόλευκοι». 

Με αφορμή τις διαιτητικές αποφάσεις του διαιτητή της αναμέτρησης στο ντέρμπι, ο Διονύσης Βερβελές μίλησε στην εκπομπή Sportal Sunday Live, τονίζοντας «πως ψηφοφόρος της Κυβέρνησης έχω παράπονο που αφήνει ένα εντεταλμένο σύστημα στο ποδόσφαιρο». 

«Δεν νομίζω πως υπάρχουν πολλά πράγματα να αναλύσουμε. Μπάλα βλέπει ο κόσμος δεν είναι τυφλός όπως ο σημερινός διαιτητής και ο τύπος στο VAR. Δεν θα λυθούν εύκολα τα προβλήματα του Ολυμπιακού. Η ομάδα έχει πολλά ζητήματα αγωνιστικά. Για μένα δεν είναι μόνο το σημερινό. Για δεύτερο σερί ματς υπήρξε μία επίδειξη δύναμης. 

Πέρσι την έκανε ένας ελίτ διαιτητής, ο Μάσα στο ματς με την ΑΕΚ. Όπως είδατε και τον κανονισμό για το χέρι, έχει κάθε δίκαιο ο Ολυμπιακός να διαμαρτύρεται. Δεν υπάρχουν λόγια. Είναι ξεκάθαρο πως ο σύλλογος πρέπει να πάρει μία απόφαση. Δεν μπορεί η ομάδα αυτή να πάρει το πρωτάθλημα ούτε αγωνιστικά, αλλά ούτε εξωαγωνιστικά. 

Ευτυχώς το γήπεδο δεν είχε κόσμο. Υπήρχαν κι άλλα ματς που υπήρχε το αίσθημα της αδικίας, αλλά σήμερα αν ήταν γεμάτο θα είχαν μπει μέσα. Περνάει μία δοκιμασία η ομάδα. Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα πρέπει να είναι περήφανος. Είμαι ψηφοφόρος αυτής της κυβέρνησης κι έχω παράπονο που αφήνει ένα εντεταλμένο σύστημα στο ποδόσφαιρο». 

Ολυμπιακός - ΑΕΚ 1-2: Όλο το ρεπορτάζ - Έξαλλοι στον Πειραιά με τη διαιτησία - Sportal Sunday Live