Η Νότιγχαμ βγάζει στο «σφυρί» τον Βλαχοδήμο

Οδυσσέας Βλαχοδήμος

i

©Intime

Η Νότιγχαμ βγάζει στο «σφυρί» τον Βλαχοδήμο

Κώστας Τόπας 13:31 - 06.06.2024

Η Νότιγχαμ επιδιώκει την παραχώρηση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου αυτό το καλοκαίρι, μιας και δεν έμεινε ικανοποιημένη από τη μεταξύ τους συνεργασία, τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Για τη Νότιγχαμ Φόρεστ ήταν μια δύσκολη χρονιά. Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη τιμωρήθηκε με αφαίρεση βαθμών και έπρεπε να παλέψει μέχρι τέλους για να διατηρηθεί στην Premier League.

Τελικά, οι παίκτες του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο κατάφεραν να μείνουν στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας, αφού τερμάτισαν στη 17η θέση, έξι βαθμούς μπροστά από τη Λούτον.

Την Τετάρτη (05/06) η Νότιγχαμ επιβεβαίωσε πολλαπλές αναχωρήσεις ενόψει της νέας σεζόν. Ωστόσο, όπως φαίνεται η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη θα συνεχίσει το ολικό λίφτινγκ, προκειμένου την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη και πιο ανταγωνιστική από φέτος.

Σύμφωνα με το «Athletic» μία ακόμη περίπτωση ποδοσφαιριστή που εξετάζεται για αποχώρηση από το ρόστερ, είναι αυτή του Οδυσσέα Βλαχοδήμου. Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει η Νότιγχαμ είναι ανοικτή στην πώλησή του καθώς επιδιώκει τα πέντε εκατομμύρια ευρώ που πλήρωσε στην Μπενφίκα για τον Έλληνα διεθνή κίπερ, ο οποίος είναι απογοητευμένος από την έλλειψη ευκαιριών του και είναι ιδιαίτερα πρόθυμος για μετακόμιση σε άλλο πρωτάθλημα.

Ολυμπιακός, Ρίο Άβε και Νότιγχαμ Φόρεστ θα έχουν τον ίδιο τεχνικό διευθυντή σύμφωνα με την «Athletic»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:57 - 03.06.2024

Ολυμπιακός, Ρίο Άβε και Νότιγχαμ Φόρεστ θα έχουν τον ίδιο τεχνικό διευθυντή σύμφωνα με την «Athletic»

Ολυμπιακός, Ρίο Άβε και Νότιγχαμ Φόρεστ θα βρίσκονται πλέον υπό την εποπτεία ενός Έλληνα, αφού σύμφωνα με την «Athletic» ο Γιώργος Συριανός θα αναλάβει πλέον τον ρόλο του γενικού τεχνικού διευθυντή.

Ο 30χρονος Έλληνας πορτιέρε κατέγραψε μόλις επτά εμφανίσεις με τη Νότιγχαμ από τον περασμένο Σεπτέμβρη, όπου κι αποκτήθηκε από την Μπενφίκα.