Αινιγματικός o Βόκολος για Καρλίτος: «Οι ομάδες δεν χτίζονται σε έναν παίκτη»

Ο Λεωνίδας Βόκολος

Αινιγματικός o Βόκολος για Καρλίτος: «Οι ομάδες δεν χτίζονται σε έναν παίκτη»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:29 - 08.01.2024 / Ανανεώθηκε: 18:24 - 27.02.2024

Αινιγματικός ήταν ο Λεωνίδας Βόκολος για τον Καρλίτος, μιλώντας μετά το παιχνίδι της Λαμίας κόντρα στον ΟΦΗ.

Η Λαμία έμεινε ισόπαλη με τον ΟΦΗ σε ένα παιχνίδι το οποίο πήρε το προβάδισμα με τον Ακούνια (1-1). Μιλώντας μετά το ματς, ο Λεωνίδας Βόκολος στάθηκε στον Καρλίτος, για τον οποίο τις τελευταίες ώρες έχουν υπάρξει σενάρια αποχώρησης. 

Ο τεχνικός των Φθιωτών υποστήριξε πως η ομάδα περιμένει την επιστροφή του παίκτη, ενώ παράλληλα τόνισε πως ένας σύλλογος δεν βασίζεται αποκλειστικά σε έναν ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:

Για το παιχνίδι: «Η Λαμία κοιτάει το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά με συγκέντρωση, ώστε να δούμε στο τέλος τι θα έχουμε καταφέρει συνολικά. Σήμερα στο πρώτο ημίχρονο ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος, έχοντας την μπάλα περισσότερο στα πόδια του και μας δημιουργήσαν κάποιες φάσεις και στο δεύτερο ημίχρονο ισορροπήσαμε το παιχνίδι και πιστεύω ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι δίκαιο».

Για το πότε θα είναι έτοιμος ο Καρλίτος: «Θα δούμε όταν θα επιστρέψει ο Καρλίτος, αλλά να ξέρετε πως οι ομάδες δεν χτίζονται από έναν παίκτη, όποιος και να είναι αυτός. Οι ομάδες χτίζονται από το σύνολο των παικτών, είναι μια οικογένεια. Ο Καρλίτος είναι μέλος αυτής της οικογένειας και έχει μάθει να δουλεύει ως μέλος αυτής. Είναι σημαντικός παίκτης και όταν θα είναι έτοιμος, τον περιμένουμε για να ενταχθεί στην ομάδα».

Ολόκληρη η εκπομπή «Baladeros Live» για το ντέρμπι Ολυμπιακός - ΑΕΚ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:05 - 08.01.2024

Ολόκληρη η εκπομπή «Baladeros Live» για το ντέρμπι Ολυμπιακός - ΑΕΚ

Διονύσης Βερβελές, Κώστας Τσίλης και Μπάμπης Τσιμπίδας σχολίασαν μέσα από την εκπομπή «Baladeros Live» στο Sportal, όλα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» μεταξύ Ολυμπιακού κι ΑΕΚ.

Για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό«Είναι δύσκολο, όπως όλα τα παιχνίδια και θα το αντιμετωπίσουμε με την κατάλληλη σοβαρότητα και συγκέντρωση. Επικεντρωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».