Βόλος: «Εμμένουμε στην από κοινού απόφαση για παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτο των μετοχών»

Αχιλλέας Μπέος

i

©intime

Βόλος: «Εμμένουμε στην από κοινού απόφαση για παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτο των μετοχών»

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 12:50 - 30.04.2024 / Ανανεώθηκε: 22:13 - 17.05.2024

Ο Βόλος μέσω ανακοίνωσης γνωστοποίησε πως η κοινή απόφαση της ομάδας και του Αχιλλέα Μπέου για την πώλησή της παραμένει.

Ο Βόλος έβγαλε ανακοίνωση το μεσημέρι της Μ. Τρίτης (30/4), στην οποία έκανε γνωστό ότι η ομάδα είναι καιρός να «αλλάξει σελίδα». Κάπως έτσι ενημέρωσε πως έρθει παρθεί απόφαση τόσο από την ομάδα όσο και από τον Αχιλλέα Μπέο για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Εξώδικο Ολυμπιακού σε ποδοσφαιρικό εισαγγελέα και ΕΠΟ για τον Αλμέιδα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:27 - 30.04.2024

Εξώδικο Ολυμπιακού σε ποδοσφαιρικό εισαγγελέα και ΕΠΟ για τον Αλμέιδα

Με εξώδικο προς την ΕΠΟ, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Αλέξης Κούγιας, καλεί τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα να καλέσει σε απολογία τον Ματίας Αλμέιδα για την συμπεριφορά του μετά το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

«Τόσο οι μέτοχοι της ΠΑΕ Βόλος όσο και ο Δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος ο οποίος από την πρώτη στιγμή μέχρι και σήμερα, βρίσκεται δίπλα στην ομάδα, εμμένουμε στην από κοινού απόφασή μας για την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

Θεωρούμε ότι ήρθε η ώρα ο σύλλογος να γυρίσει σελίδα.

Μοναδική προϋπόθεση για την μεταβίβαση της ΠΑΕ, είναι οι επενδυτές που θα ενδιαφερθούν, να είναι ικανοί να οδηγήσουν την ομάδα του Βόλου στην επόμενη μέρα».

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα της Μαγνησίας με τη νίκη της με 1-0 επί του Πανσερραϊκού και σε συνδυασμό με την ήττα της Κηφισιάς με 2-3 από τον ΠΑΣ Γιάννινα εξασφάλισε την παραμονή της στη Stoiximan Superleague και τη νέα σεζόν.