Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Βόλο

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Βόλο

Άγγελος Φραγκισκάτος 15:03 - 21.01.2024 / Ανανεώθηκε: 15:09 - 21.01.2024

Δείτε τις επιλογές του Ράζβαν Λουτσέσκου όσον αφορά το αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με τον Βόλο στο «Πανθεσσαλικό».

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τον Βόλο στο «Πανθεσσαλικό» το μεσημέρι της Κυριακής (21/1, 16:00) για τη 19η αγωνιστική της Stoiximan Super League. 

Από τη μια ο Βόλος είναι στη 12η θέση με 14 βαθμούς και στο -2 από τους ουραγούς, ΠΑΣ Γιάννινα και Κηφισιά που έχουν παιχνίδι περισσότερο, ενώ ο Δικέφαλος του Βορρά ισοβαθμεί στην κορυφή της βαθμολογίας με τον Παναθηναϊκό με 41 πόντους.

Η ομάδα του Άνχελ Λόπεθ μετρά πέντε συνεχόμενες ήττες σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, με τελευταία αυτή από τον Αστέρα στην Τρίπολη με 1-0. Ο Βόλος ήταν ανταγωνιστικός, φαινόταν πως θα κρατούσε την ισοπαλία, αλλά στο τέλος δέχτηκε το γκολ από τον Χουάν Μιριτέλο στις καθυστερήσεις.  

Από την άλλη πλευρά, ο Δικέφαλος του Βορρά προέρχεται από δυο 4άρες χωρίς να δεχτεί γκολ σε ΠΑΣ Γιάννινα και Πανσερραϊκό για Πρωτάθλημα και Κύπελλο αντίστοιχα. 

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα της σπουδαίας αναμέτρησης ανάμεσα στους Θεσσαλούς και τον ΠΑΟΚ έγιναν γνωστές οι επιλογές του Ράζβαν Λουτσέσκου όσον αφορά το το αρχικό σχήμα της ομάδας του. 

Αναλυτικά η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Τάισον, Τόμας.