Τέλος ο Λόπεθ από τον Βόλο, υποψήφιος ο Κόντης!

Άνχελ Λόπεθ

i

© Intime

Τέλος ο Λόπεθ από τον Βόλο, υποψήφιος ο Κόντης!

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 20:06 - 21.02.2024 / Ανανεώθηκε: 20:21 - 21.02.2024

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Βόλου αποτελεί ο Άνχελ Λόπεθ, όπως ανακοίνωσε επίσημα η ομάδα της Μαγνησίας. Εξετάζεται η περίπτωση του Χρήστου Κόντη.

Η δεύτερη θητεία του Άνχελ Λόπεθ στον πάγκο του Βόλου έφτασε στο τέλος της πρόωρα. Οι «κυανέρυθροι», οι οποίοι βρίσκονται σε δύσκολη θέση παλεύοντας για την παραμονή στην πρώτη κατηγορία, ανακοίνωσαν την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους με τον Ισπανό τεχνικό.

Στους τρεις μήνες που κάθισε στην ομάδα της Μαγνησίας ο Λόπεθ μέτρησε δύο νίκες, πέντε ισοπαλίες και οκτώ ήττες και πλέον οι Θεσσαλοί βρίσκονται στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του, με τον Χρήστο Κόντη να είναι πολύ ψηλά στη λίστα και να αναμένονται εξελίξεις μέσα στις επόμενες ημέρες.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος:

«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Ανχελ Λόπεθ.

Ήταν μία πολύ δύσκολη απόφαση, με τον Άνχελ Λόπεθ να αποχωρεί από την ομάδα μας σαν φίλος και είμαστε σίγουροι ότι κάποια στιγμή στο μέλλον θα συνεργαστούμε ξανά.

Η μάχη της ουράς: Το πρόγραμμα των ομάδων που θα παλέψουν για τη σωτηρία τους
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:59 - 19.02.2024

Η μάχη της ουράς: Το πρόγραμμα των ομάδων που θα παλέψουν για τη σωτηρία τους

Δείτε το πρόγραμμα των εφτά ομάδων (ΟΦΗ, Ατρόμητος, Πανσερραϊκός, Κηφισιά, ΠΑΣ Γιάννινα, Βόλος, Παναιτωλικός) που είναι στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League.

Η ΠΑΕ Βόλος εύχεται στον Ανχελ Λόπεθ κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».