Χάαλαντ: H ανυπομονησία για το πρωτάθλημα και η αποθέωση του Ράνγκνικ (pics)
i

Έρλινγκ Χάαλντ/ ©Twitter

Χάαλαντ: H ανυπομονησία για το πρωτάθλημα και η αποθέωση του Ράνγκνικ (pics)

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:44 - 10.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:47 - 10.12.2022

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ, η προειδοποίηση στους αντιπάλους του και ο πρώην τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που τον χρίζει καλύτερο των Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ περιμένει πως και πως την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Premier League μετά το τέλος του Μουντιάλ 2022. Ο Νορβηγός επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι παραδέχθηκε πως θα ήθελε να είναι στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και δήλωσε ανυπόμονος για τη συνέχεια. 

«Ήταν μια καλή ευκαιρία για επαναφορά. Φυσικά, κάθε παίκτης θέλει να είναι στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Είναι όνειρό μου να εκπροσωπήσω τη χώρα μου εκεί και θα δουλέψω σκληρά για να βεβαιωθώ ότι θα το κάνω μια μέρα. Αλλά το διάλειμμα ήταν θετικό», τόνισε ο Χάαλαντ και πρόσθεσε, «Είχα την ευκαιρία να ξεκουραστώ, να πάρω το μυαλό μου από το ποδόσφαιρο για μερικές εβδομάδες και να βάλω τον εαυτό μου στο καλύτερο δυνατό σημείο για να επιστρέψω. Ανυπομονώ να ξαναρχίσει».

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι και ο Ραλφ Ράνγκνικ του βγάζει το καπέλο. «Είναι καλύτερος σήμερα από τον Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο στην ίδια ηλικία. Ποτέ άλλοτε στην ιστορία ένας παίκτης δεν είχε τόσα πολλά προσόντα σε ηλικία μόλις 22 ετών», δήλωσε για τον Νορβηγό φορ ο πρώην τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.