Πότε θα επιστρέψει ο Χάαλαντ; Ο Γκουαρδιόλα έδωσε την απάντηση (vid)

Πεπ Γκουαρδιόλα

i

© PrtScr

Πότε θα επιστρέψει ο Χάαλαντ; Ο Γκουαρδιόλα έδωσε την απάντηση (vid)

Κώστας Τόπας 08:40 - 26.01.2024

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα εξήγησε ποια είναι η φυσική κατάσταση του Έρλινγκ Χάαλαντ κι αν θα είναι έτοιμος να παίξει μερικά λεπτά στον αγώνα του Κυπέλλου Αγγλίας με την Τότεναμ.

Η επιστροφή του Έρλινγκ Χάαλαντ στους αγωνιστικούς χώρους είναι ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα νέα για τους οπαδούς της Μάντσεστερ Σίτι. Αν και ο Νορβηγός έχει ήδη επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, ο Γκουαρδιόλα θέλησε να ξεκαθαρίσει σε συνέντευξη Τύπου ότι πρέπει να υπάρχει προσοχή με τον επιθετικό.

«Είναι έτοιμος να επιστρέψει. Για το ματς κόντρα στην Τότεναμ δεν είναι έτοιμος, αλλά είναι κοντά. Στο Άμπου Ντάμπι ήταν καλός, έκανε κάποιες προπονήσεις. Τις τελευταίες μέρες εδώ έκανε κι εδώ προπόνηση αλλά δεν είναι τελείως καλά και θα περιμένουμε λίγο ακόμα», εξήγησε ο Καταλανός προπονητής.

Όλα δείχνουν ότι ο αγώνας με την Μπέρνλι, στις 31 Ιανουαρίου εντός έδρας, θα μπορούσε να είναι το ιδανικό σενάριο για να δει ο Πεπ Γκουαρδιόλα τον Χάαλαντ να επιστρέφει σε αγώνα Premier League, για πρώτη φορά από τον περασμένο Ιανουάριο. Από την άλλη, ο τεχνικός των Πολιτών επιβεβαίωσε επίσης ότι ο Ακάντζι δεν είναι στην αποστολή και ότι τόσο ο Στόουνς όσο και ο Έντερσον είναι έτοιμοι να παίξουν, απέναντι στη Τότεναμ.