Χάμες για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Αν εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουμε, νικάμε»
i

Χάμες Ροντρίγκες/©Intime

Χάμες για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Αν εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουμε, νικάμε»

Sportal newsroom 18:43 - 11.11.2022 / Ανανεώθηκε: 15:53 - 27.11.2022

Ο Κολομβιανός σταρ του Ολυμπιακού, Χάμες Ροντρίγκες, μίλησε στην Cosmote για το επερχόμενο ντέρμπι του με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Για το που αποδίδει την βελτίωση της ομάδας του Ολυμπιακού: Πραγματικά βελτιωνόμαστε πολύ. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι παίζουμε πολύ, περισσότερα παιχνίδια και έχουμε γνωριστεί καλύτερα μεταξύ μας. Είναι απολύτως λογικό. Νομίζω πως βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι με νίκες γιατί αυτό είναι που όλοι θέλουμε.

Για το βραβείο του παίκτη του μήνα για τον Οκτώβρη στη Superleague: Ναι, είμαι πολύ ευτυχισμένος. Οφείλεται στην ομαδική δουλειά. Ευχαριστώ πάρα πολύ τους συμπαίκτες μου που κάθε μέρα με βοηθάνε να γίνομαι όλο και καλύτερος. Είναι πολύ σημαντικό για μας να συνεχίσουμε έτσι, με ομαδική δουλειά για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε.

Για το ότι δείχνει πως απολαμβάνει τα μεγάλα παιχνίδια: Έτσι είναι. Νομίζω πως φαίνεται πως παίζω με μεγάλη χαρά. Μου αρέσουν αυτά τα ματς. Απολαμβάνω τα δύσκολα και τα μεγάλα παιχνίδια. Είναι πολύ σημαντικό το επόμενο ματς για μας και ελπίζουμε να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε.

Για το ματς με την ΑΕΚ: Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για μας. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Να παίξουμε δυνατά, δυναμικά, με πολύ ένταση στο παιχνίδι μας και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουμε. Είμαι σίγουρος, χωρίς καμία αμφιβολία, πως αν κάνουμε σωστά τη δουλειά μας θα νικήσουμε την Κυριακή.