Χάμες Ροντρίγκες σε Μπεσίκτας: «Θα μιλήσουμε στο τέλος της σεζόν»

Χάμες Ροντρίγκες

i

Χάμες Ροντρίγκες/ © Intime

Χάμες Ροντρίγκες σε Μπεσίκτας: «Θα μιλήσουμε στο τέλος της σεζόν»

Θάνος Λυμπερόπουλος • 14:48 - 27.03.2023 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 23.06.2023

Σύμφωνα με δημοσιεύματα απ' την Τουρκία, ο Χάμες Ροντρίγκες άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν για λογαριασμό της Μπεσίκτας

Ο Χάμες Ροντρίγκες φαίνεται να αφήνει ανοικτή τη πόρτα της εξόδου του στο τέλος της φετινής σεζόν. Το φλερτ μεταξύ του Κολομβιανού παίκτη και της Μπεσίκτας συνεχίζεται, με τον παίκτη του Ολυμπιακού που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, να βλέπει τη γειτονική χώρα σαν μια καλή εναλλακτική λύση. 

Σύμφωνα με την τουρκική ιστοσελίδα Fotomac ο Χάμες βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας των «αετών» ενόψει της επόμενης χρονιάς. Η διοίκηση της Μπεσίκτας έχει εκφράσει την επιθυμία της και μάλιστα θέλει να κλείσει ραντεβού με το γραφείο μάνατζερ «Gestifute» του Ζόρζε Μέντες, στο οποίο ανήκει ο Κολομβιανός.

Στο δημοσίευμα του Fotomac ο 31χρονος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού είπε «Τα λέμε στο τέλος της σεζόν». Στο άρθρο επίσης αναφέρεται πως ο Χάμες δεν έχει αποδεχτεί ακόμα το συμβόλαιο ανανέωσης που του έχουν προσφέρει οι «ερυθρόλευκοι» και θα ξανά επικοινωνήσει με την πλευρά των Τούρκων.

Η ιστοσελίδα κλείνει το δημοσίευμα, αναφέροντας πως το όνομα του Χάμες ακούγεται απ' όλες τις μεγάλες ομάδες του τουρκικού πρωταθλήματος ( Φενερμπαχτσέ, Γαλατασαράι).