Χαμηλά η μπάλα με Ραμόν
i

Ο Ραμόν στο «Κλ. Βικελίδης» στο ματς Κυπέλλου κόντρα στον Άρη/©ΙΝΤΙΜΕ

Χαμηλά η μπάλα με Ραμόν

Διονύσης Βερβελές 08:50 - 16.02.2023 / Ανανεώθηκε: 08:54 - 16.02.2023

Ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει χαμηλούς τόνους με τον Ραμόν.

Φανέλα βασικού στον Ραμόν έδωσε ο Μίτσελ στο ματς με τον Παναιτωλικό. Το τελικό 6-1 έφερε ενθουσιασμό και οι πρώτες εντυπώσεις για τον Βραζιλιάνο μπακ, είναι καλές. Κατά γενική ομολογία, είχε μια καλή εικόνα, έδειξε πως μπορεί να δώσει λύσεις στη συνέχεια. Ο Μίτσελ πάντως και γενικά στον Ολυμπιακό, θα κρατήσουν χαμηλά την μπάλα με τον Ραμόν. 

Δεν θα τον «κάψουν» και γι’ αυτό το λόγο ο Ισπανός δεν τον έριξε στα βαθιά με τη συμμετοχή του κόντρα στην ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Προτίμησε τον πιο έμπειρο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ που δεν δείχνει σε καλή κατάσταση, ειδικά όταν παίρνει συνεχόμενα ματς.

Ο Μίτσελ πάντως, δεν θα τον ξεχάσει τον Μολδαβό. Κάθε άλλο. Αναγνωρίζει ότι αυτά τα χρόνια, βοήθησε την ομάδα, ξέρει τη θέση, θα συζητήσει και μαζί του για τη συνέχεια. Θέλει, όμως, να δίνει και το χρόνο που αναλογεί στον Ραμόν. Ο Βραζιλιάνος έχει καλή φυσική κατάσταση, οι μετρήσεις του είναι εξαιρετικές και δείχνει να προσαρμόζεται στα ελληνικά δεδομένα.

Κάθε σύγκριση, όμως, με τον Ροντινέι, είναι ατυχέστατη. Ο ένας, είναι έτοιμος παίκτης. Ήρθε με παραστάσεις από τη Φλαμένγκο, ως βασικός της μπακ. Έχει μια «γεμάτη» καριέρα και μπήκε με το «καλημέρα» για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό.

Από την άλλη, ο Ραμόν έχει τον ενθουσιασμό του νέου, θέλει να πετύχει. Αυτό τον βοηθά να μπει δυνατά, αλλά το μεγάλο ζήτημα, θα είναι πως θα εμφανιστεί σε ματς που «καίνε». Σε ματς μεγάλου βαθμού δυσκολίας. Γι’ αυτό όλοι κρατούν χαμηλά την μπάλα με τον Ραμόν, δεν θέλουν να τον… παρασύρουν σε άλλη διάσταση.

Το ευχάριστο για τον Μίτσελ πάντως, είναι πως πλέον έχει και άλλη επιλογή. Δεν είναι μονόδρομος η λύση του Ρέαμπτσιουκ. Κι αυτός θα κληθεί να αποφασίσει, πως θα πορευθεί.