Χαμός έξω από το πάρτι του Μέσι στο Ροσάριο (vid,pic)
i

Μέσι/©Twitter

Χαμός έξω από το πάρτι του Μέσι στο Ροσάριο (vid,pic)

Ανδρέας Σερεβέτας • 10:07 - 30.12.2022 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

Εκατοντάδες Αργεντινοί υποδέχθηκαν τον σταρ της εθνικής τους ομάδας στο πολυτελές ξενοδοχείο.

Ο Λιονέλ Μέσι αποφάσισε χθες το βράδυ να διοργανώσει αποχαιρετιστήριο πάρτι στο Ροζάριο, πριν αναχωρήσει για το Παρίσι. Η γιορτή πραγματοποιήθηκε στο City Center Rosario που συστεγάζει ξενοδοχείο, καζίνο και το συνεδριακό κέντρο της πόλης. Το όλο σκηνικό θύμισε το γαμήλιο πάρτι του Μέσι με την Αντονέλα Ροκούζο. 

Καλεσμένοι ήταν ο Άνχελ Ντι Μαρία και ο Λεάντρο Παρέδες. Η γιορτή είχε την ονομασία: «Το φεστιβάλ των πρωταθλητών κόσμου». Τα μέτρα ασφαλείας της αστυνομίας ήταν ισχυρά. Μέχρι και ειδικός φράκτης τοποθετήθηκε για να μην πλησιάσουν την είσοδο οι οπαδοί, που άρχισαν να παραληρούν κατά την άφιξη του Μέσι και της συζύγου του. 

Στο πάρτι συμμετείχαν τα μουσικά συγκροτήματα La Mosca, La Konga και Los Palmeras. Οι La Mosca είναι οι αγαπημένοι του Μέσι γιατί η μεγάλη τους επιτυχία είναι το γνωστό πλέον σε όλους τραγούδι «Μουτσάτσος». 

Ο Μέσι έφτασε στον χώρο στις 21:50 ντυμένος με λευκό μπλουζάκι, πίσω από το τιμόνι του Audi Q8. Η Αντονέλα Ροκούζο φορούσε ασημί φόρεμα. Τα τρία τους παιδιά και οι ανιψιοί του Αργεντινού σταρ ήταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου. Στο πάρτι ήταν φυσικά και η οικογένεια του Μέσι. Η μητέρα του, Σίλια Κουτσιτίνι, ο πατέρας του Χόρχε Χοράσιο και τα αδέρφια του Ροντρίγκο και Μαρία Σολ, που έφτασαν με δύο διαφορετικά αυτοκίνητα. Στην εκδήλωση πήγε και ο πρώην διεθνής Μαξιμιλιάνο Ροντρίγκες.

Ο Μέσι θα περάσει το Σαββατοκύριακο και την Πρωτοχρονιά οικογενειακά στο σπίτι του. Στη γειτονιά του Κεντάκι, της πόλης Funes, που βρίσκεται στα δυτικά του Γκραν Ροζάριο. Τη Δευτέρα θα ταξιδέψει με το αεροπλάνο του για το Παρίσι, όπου την Τρίτη θα προπονηθεί ξανά με την Παρί Σεν Ζερμέν. Θα συναντήσει τον Εμπαπέ για πρώτη φορά μετά τον τελικό του Μουντιάλ και τον Νεϊμάρ.