Κέρδισε τη Χιρόνα και αύξησε προσωρινά τη διαφορά από τη Ρεάλ η Μπαρτσελόνα (0-1)
i

Χιρόνα - Μπαρτσελόνα /Photo by Alex Caparros/Getty Images/Ideal Images

Κέρδισε τη Χιρόνα και αύξησε προσωρινά τη διαφορά από τη Ρεάλ η Μπαρτσελόνα (0-1)

Sportal newsroom 19:14 - 28.01.2023

Η Μπαρτσελόνα πήρε το ντέρμπι της Καταλονίας απέναντι στη Χιρόνα, κερδίζοντας 1-0 και αύξησε προσωρινά τη διαφορά από τη δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης στους έξι βαθμούς.

Η Μπαρτσελόνα πήρε το ντέρμπι Καταλονίας απέναντι στη Χιρόνα, κερδίζοντας εκτός έδρας 1-0. Το μοναδικό γκολ του αγώνα το έβαλε ο Πέδρι στο 61', ο οποίος συνεχίζει δυναμικά μετά την επιστροφή του από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Συγκεκριμένα ο 20χρονος στα τελευταία τέσσερα ματς έχει πετύχει τρία γκολ και έχει μοιράσει μία ασίστ. 

Με αυτή τη νίκη οι «μπλαουγκράνα» παραμένουν στη πρώτη θέση της βαθμολογίας με 47 βαθμούς, αυξάνοντας προσωρινά τη διαφορά στους έξι βαθμούς από τη δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης. Αντίθετα η Χιρόνα παρέμεινε στη δωδέκατη θέση με 21 βαθμούς. 

Η Καντίθ «καθάρισε» σε ένα ημίχρονο τη Μαγιόρκα, κερδίζοντας 2-0 στην έδρα της. Το σκορ για την ομάδα του Σέρτζιο το άνοιξε ο Μπονγκοντά στο 10' και στο 38' ο Άλεξ Φερνάντεθ στο 38' έκανε το 2-0, σκορ που παρέμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα. Με αυτή τη νίκη η Καντίθ ανέβηκε στη 15η θέση με 19 βαθμούς, ενώ η Μαγιόρκα βρίσκεται στη δέκατη θέση με 25 πόντους.