Χωρίς Γκατσίνοβιτς, Πισάρο και Γκαρσία, η αποστολή της ΑΕΚ για τον Βόλο
i

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, Λιβάι Γκαρσία/©intime

Χωρίς Γκατσίνοβιτς, Πισάρο και Γκαρσία, η αποστολή της ΑΕΚ για τον Βόλο

Κώστας Τσίλης 12:54 - 02.09.2023 / Ανανεώθηκε: 12:56 - 02.09.2023

Με απουσίες λόγω προβλημάτων της τελευταίας στιγμής, ταξιδεύει η ΑΕΚ στον Βόλο για το αυριανό ματς πρωταθλήματος στο Πανθεσσαλικό

Η απουσία του Λιβάι Γκαρσία και από το αυριανό παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Βόλο, ήταν δεδομένη. Όμως ο Ματίας Αλμέιδα μετράει επιπλέον απώλειες για το ματς στο Πανθεσσαλικό. Ούτε ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς αλλά ούτε και ο Ροντόλφο Πισάρο είναι στην αποστολή που θα ταξιδέψει για τον Βόλο, λόγω προβλημάτων τραυματισμού. 

Ο Σέρβος χαφ υποφέρει από ένα μυϊκό πρόβλημα στο δεξί πλευρό. Και μάλιστα πονούσε αρκετά. Γι αυτό και όχι μόνο έμεινε εκτός αποστολής από το αυριανό ματς της ΑΕΚ, αλλά δεν θα ταξιδέψει ούτε και στην Σερβία για να ενσωματωθεί στην εθνική του ομάδα. Δεν ήταν στις κλήσεις και θα μείνει στα Σπάτα προκειμένου να κάνει αποθεραπεία. 

Όσο για τον Πισάρο, αντιμετωπίζει κάποιες ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι, μετά την ρεβάνς της περασμένης Τετάρτης με την Αντβέρπ. Και δεν ήταν απολύτως έτοιμος για να μπει στην αποστολή και να παίξει στο αυριανό ματς με τον Βόλο. Εξ ου και ο Αλμέιδα αποφάσισε να αφήσει και τον Μεξικανό μεσοεπιθετικό εκτός των αγωνιστικών του πλάνων.