Η σύζυγος του Χοσέ Αντόνιο Ρέγες βρήκε ένα συγκλονιστικό σημείωμα του άντρα της τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατό του: «Είμαστε μακριά, αλλά...»

Η σύζυγος του Χοσέ Αντόνιο Ρέγες βρήκε ένα συγκλονιστικό σημείωμα του άντρα της τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατό του: «Είμαστε μακριά, αλλά...»

Ιάσονας Τσίλης 11:52 - 11.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:59 - 11.11.2023

Η σύζυγος του Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες ανακάλυψε ένα σπαρακτικό σημείωμα από τον πρώην παίκτη της Άρσεναλ, τέσσερα χρόνια αφότου πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα σε ηλικία 35 ετών.

Το 2019, το αυτοκίνητο του ποδοσφαιριστή, ενεπλάκη σε σύγκρουση υψηλής ταχύτητας που προκλήθηκε από έκρηξη ελαστικού, σύμφωνα με την αναφορά για τη σύγκρουση.

Το δυστύχημα σκότωσε τόσο τον Ρέγες, ο οποίος ήταν οδηγός, όσο και τον ξάδερφό του Τζόναθαν. Ένας ακόμη επιβάτης τραυματίστηκε σοβαρά.

Ο Ρέγες αγωνίστηκε τόσο στην Άρσεναλ όσο στη Σεβίλλη σε όλη την επαγγελματική του καριέρα. Πριν από μια αναμέτρηση για το Champions League μεταξύ των δύο συλλόγων στη Σεβίλλη τον περασμένο μήνα, σύμφωνα με το «Athletic» , ο προπονητής των «κανονιέρηδων», Μικέλ Αρτέτα , χάρισε στον πρόεδρο της Σεβίλλης ένα μπουκέτο λουλούδια «ως σύμβολο της κοινής θλίψης των δύο συλλόγων».

Στην ιστορία της στο Instagram, η σύζυγος του Ρέγες, Νοέλια Λόπεζ, αποκάλυψε πώς είχε βρει πρόσφατα ένα σημείωμα που είχε γράψει ο σύζυγός της. Εξήγησε πώς είχε λάβει πρόσφατα μια παραγγελία από το ΙΚΕΑ ώστε να μπορεί να οργανώσει μερικά κουτιά, προτού συναντήσει ένα κουτί που περιείχε το σημείωμα.

Έγραφε απλά: «Καλή Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Δεν θα σε ξεχάσω ούτε από απόσταση». Η Λόπεζ πρόσθεσε: «Νιώθω ένα χάδι κάθε φορά που αντικρίζω ένα σημάδι. Σήμερα, ορισμένες λέξεις αποκτούν περισσότερη δύναμη. Τον τελευταίο καιρό είχα τόσα σημάδια, μια μέρα θα σου πω για αυτά».

Ο Ρέγες υπέγραψε στην Άρσεναλ από τη Σεβίλλη τον Ιανουάριο του 2004 και σημείωσε δύο γκολ σε 13 αγώνες στη σεζόν των «Invincibles». Την επόμενη σεζόν, σκόραρε εννέα γκολ σε 30 αγώνες στο πρωτάθλημα , πριν βοηθήσει την Άρσεναλ να φτάσει στον τελικό του Champions League στην τελευταία του σεζόν στον σύλλογο.

Οι εμφανίσεις του, του εξασφάλισαν μια μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2006 και, έχοντας περάσει από την ομάδα νέων της, υπέγραψε στη Σεβίλλη για δεύτερη φορά το 2012, περνώντας άλλα τέσσερα χρόνια εκεί. Ο γιος του Ρέγες, Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες Λόπες, υπέγραψε στην ακαδημία νέων της Ρεάλ Μαδρίτης τον Ιούνιο του 2019. Η μετακίνηση συμφωνήθηκε πριν από το θάνατο του πρώην παίκτη της Άρσεναλ.

Έχει εκπροσωπήσει την Ισπανία σε επίπεδο U16 και U17 και υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τους Μαδριλένους νωρίτερα φέτος, αφού εντυπωσίασε στην ομάδα Β' του συλλόγου.

Στο Instagram, ο 16χρονος έγραψε: «Είναι μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή για μένα. Έχω υπογράψει το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης και θέλω να ευχαριστήσω τον σύλλογο για την εμπιστοσύνη του και την οικογένειά μου για την καθημερινή υποστήριξή τους! Συνεχίζω να εργάζομαι και κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να φτάσω όσο πιο ψηλά γίνεται!».