Η ταπεινότητα του Μέσι σε μία πρόταση: «Δεν μπορώ να πω εγώ αν είμαι ο καλύτερος στον κόσμο» (vid)

Λιονέλ Μέσι

i

PrtScr

Η ταπεινότητα του Μέσι σε μία πρόταση: «Δεν μπορώ να πω εγώ αν είμαι ο καλύτερος στον κόσμο» (vid)

Κώστας Τόπας 12:16 - 31.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:50 - 31.10.2023

Μια εξαιρετικά σεμνή απάντηση έδωσε ο Λιονέλ Μέσι όταν ρωτήθηκε αν είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία, κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής της Χρυσής Μπάλας.

Ο Λιονέλ Μέσι κατάφερε στα 36 του χρόνια να κατακτήσει την όγδοη Χρυσή Μπάλα, η οποία ενδεχομένως να είναι και η τελευταία στην καριέρα του. Ο Αργεντινός αστέρας οδήγησε την Αργεντινή στη δόξα του Παγκοσμίου Κυπέλλου αφού νίκησε τη Γαλλία στον τελικό για να κερδίσει το πολυπόθητο τρόπαιο για πρώτη φορά στη θρυλική του καριέρα.

Ο αστέρας της Ίντερ Μαϊάμι κέρδισε στη βαθμολογία τον Έρλινγκ Χάαλαντ της Μάντσεστερ Σίτι και τον Κιλιάν Εμπαπέ της Παρί Σεν Ζερμέν για να κερδίσει την πολυπόθητη ατομική διάκριση. Αφού παρέλαβε το όγδοο βραβείο του για τη Χρυσή Μπάλα, ο Λιονέλ Μέσι είπε

«Είναι ωραίο που βρίσκομαι για άλλη μια φορά εδώ για να απολαύσω αυτή τη στιγμή. Να καταφέρω να κερδίσω το Παγκόσμιο Κύπελλο και να πραγματοποιήσω το όνειρό μου. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι είχα την καριέρα που έκανα και όλα όσα έχω πετύχει, την τύχη που είχα να είμαι μέλος της καλύτερης ομάδας στην ιστορία. Όλα αυτά (τα βραβεία της Χρυσής Μπάλας) είναι ξεχωριστά για διαφορετικούς λόγους».

Μετά την τελετή, ο Μέσι μίλησε στους δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, όπου ρωτήθηκε αν είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία.

«Όπως έλεγα πάντα, δεν ξέρω αν είμαι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία ή όχι. Αν είμαι ένας από τους καλύτερους, τότε αυτό είναι υπέροχο», τόνισε χαρακτηριστικά ο «Pulga», ο οποίος κέρδισε το πρώτο του βραβείο για τη Χρυσή Μπάλα το 2009, στη συνέχεια το 2010, το 2011 και το 2012. Επειτα το πέμπτο του βραβείο το παρέλαβε 2015 πριν θριαμβεύσει ξανά το 2019, το 2021 και το 2023.

Sportal Monday Live: Άτλας στο ΣΕΦ ο Μήτογλου, νίκη - δήλωση της ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΟΚ και το σόου Ποντένσε στην Κρήτη

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!