«Χτενίζει» την ελληνική αγορά ο Άρης
i

Παλίκουτσα/@intime

«Χτενίζει» την ελληνική αγορά ο Άρης

Αλέξης Σαββόπουλος 08:52 - 30.03.2023 / Ανανεώθηκε: 08:55 - 30.03.2023

Ο Άρης τσεκάρει ήδη περιπτώσεις Ελλήνων που θα μπορούσαν να ενισχύσουν το ρόστερ το καλοκαίρι στα πλαίσια της μετάγγισης με περισσότερο ελληνικό… αίμα.

Ο Ρόμπερτ Παλικουτσα στην πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε είχε αφήσει ξεκάθαρα να εννοηθεί ότι ο Άρης θα κινηθεί το καλοκαίρι για να ενισχύσει το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ που τα τελευταία χρόνια είναι περιορισμένο έως ανύπαρκτο. 

Ήταν μια ένδειξη προθέσεων εν όψει καλοκαιριού. Και όταν λένε ελληνική αγορά δεν αναφερόμαστε μόνο στις διαθέσιμες επιλογές εντός συνόρων αλλά και σε αυτές από την τεράστια δεξαμενή των Ελλήνων που αγωνίζονται στο εξωτερικό. Οπουδήποτε δηλαδή. Βέβαια ο τεχνικός διευθυντής του Άρη αναγνωρίζει ότι οι καλοί Έλληνες που αγωνίζονται στο εξωτερικό δεν είναι εύκολο να επαναπατριστούν, οπότε θα πρέπει να γίνουν έξυπνες κινήσεις. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και από την εγχώρια αγορά. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportal, έχουν ήδη εντοπιστεί 2-3 αξιόλογες περιπτώσεις που θα μπορούσαν να σταθούν στο απαιτητικό κιτρινόμαυρο ρόστερ. Παίκτες που είναι σε καλή ηλικία, έχουν αδιάλειπτη παρουσία στις ομάδες του και το κίνητρο για το βήμα παραπάνω. Ήδη το Sportal σας έχει αναφέρει την περίπτωση του ομογενή από την Αυστραλία Νεκτάριου Τριάντη που είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. Και δεν είναι ο μοναδικός. Υπάρχουν και άλλοι και η λίστα θα αυξάνεται όσο πάμε προς το φινάλε της σεζόν.