Υπέγραψε ο Ράσταβατς, τα τυπικά για Μάντζη και Καλτσά

Ο Μίλαν Ράσταβατς

i

© intime

Υπέγραψε ο Ράσταβατς, τα τυπικά για Μάντζη και Καλτσά

Sportal newsroom 22:11 - 31.05.2023

Ο Μίλαν Ράσταβατς είναι και τυπικά ο νέος τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος εντός των ημερών θα ανακοινώσει και τους Μάντζη, Καλτσά.

Ο νέος τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης θα είναι ο Μίλαν Ράσταβατς.

Οι Αρκάδες είχαν έρθει σε συμφωνία με τον 50χρονο Σέρβο τεχνικό, ο οποίος ήταν ελεύθερος και σήμερα βρέθηκε στην πόλη και υπέγραψε συμβόλαιο, το οποίο φέρεται να έχει διάρκεια για δύο χρόνια.

Ο Ράσταβατς, λοιπόν, είναι και τυπικά από σήμερα προπονητής του Αστέρα Τρίπολης και σε συνεργασία με τη διοίκηση θα ξεκινήσει να τρέχει τον σχεδιασμό. Ενδεχομένως και αύριο να ανακοινωθεί η πρόσληψή του.

Με τη λήξη της σεζόν, ο Ράσταβατς ήταν προτεραιότητα για τον Αστέρα. Ο έμπειρος (γεννήθηκε 1/11/73) Σέρβος τεχνικός εργάστηκε στους Αρκάδες από τον Δεκέμβριο του 2019 έως το τέλος της σεζόν 2021-22 και είχε αρκετά καλή παρουσία. Ο απολογισμός του ήταν 31 νίκες, 32 ισοπαλίες και 32 ήττες.

Στη συνέχεια ο Ράσταβατς επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Βοϊβοντίνα. Αποχώρησε τον περασμένο Φεβρουάριο κι αφού κατέγραψε 12 νίκες, 8 ισοπαλίες και 4 ήττες. Οι πιθανότητες επιστροφής του από την πρώτη στιγμή των επαφών ήταν αρκετές κι αυτό φάνηκε στο αποτέλεσμα.

Στον Αστέρα εκτός από την ανακοίνωση για τον Ράσταβατς αναμένονται σύντομα κι αυτές των Βασίλη Μάντζη και Νίκου Καλτσά. Ο 31χρονος επιθετικός τη σεζόν που τελείωσε ήταν βασικό στέλεχος του Ιωνικού και σε 32 συμμετοχές μέτρησε έξι γκολ. Έμεινε ελεύθερος από τον Ιωνικό κι έχει συμφωνήσει σε όλα. Το ίδιο ισχύει και για τον Καλτσά, που επιστρέφει μετά την παρουσία του στην Κύπρο. Ο 33χρονος εξτρέμ στη σεζόν που πέρασε είχε 32 αγώνες, με 6 γκολ και 5 ασίστ.