Υπερασπίστηκε τον Νούνιες ο Πίτι - «Πονάω που δεν κλήθηκε στην Εθνική της Κόστα Ρίκα»

Ο Νούνιες σε μονομαχία με τον Γκονζάλες.

i

©intime

Υπερασπίστηκε τον Νούνιες ο Πίτι - «Πονάω που δεν κλήθηκε στην Εθνική της Κόστα Ρίκα»

Ο τεχνικός διευθυντής της Λαμίας Φρανσίσκο Πίτι μίλησε για τη μη κλήση του Νούνιες στην Κόστα Ρίκα.

Ο Κρίστοφερ Νούνιες δεν έκρυψε ότι πικράθηκε από τον αποκλεισμό του από την Εθνική της Κόστα Ρίκα.

Το γεγονός έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στα ΜΜΕ της Κόστα Ρίκα και στον τηλεοπτικό σταθμό «Noticias Repretel Costa Rica» φιλοξενήθηκε ρεπορτάζ, ενώ έκανε δηλώσεις μέσω skype και ο τεχνικός διευθυντής της Λαμίας, ο Φρανσίσκο Πίτι!

Στο ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού αναφέρθηκε: «Σε λιγότερο από δύο χρόνια, ο Κοσταρικανός μέσος έχει παίξει περισσότερα από 60 παιχνίδια στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στο διάστημα αυτό o Cristopher Núñez κατάφερε να εδραιωθεί στη Λαμία. Παράλληλα, τρεις μεγάλες ομάδες από την Ελλάδα και δύο από την Ισπανία ενδιαφέρονται για τον νεαρό μέσο».

Ο Πίτι, παράλληλα, δήλωσε: «Θεωρώ ότι είναι ένας παίκτης που ξεχωρίζει, χωρίς φόβο να παίξει ποδόσφαιρο, χωρίς φόβο απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο.

Έχει τεράστιες δυνατότητες στην Ελλάδα και ξεχωρίζει γι' αυτό και είχε προτάσεις (από ομάδες της Ελλάδας και της Ισπανίας).

Ανανεώθηκε το καλοκαίρι με την ομάδα της Λαμίας το συμβόλαιο του όχι για να κόψουν τα φτερά στον ποδοσφαιριστή, αλλά για του προσφέρουν σιγουριά και σταθερότητα. Ο στόχος είναι να εξελιχθεί ο ποδοσφαιριστής, ο ίδιος θέλει να αγωνιστεί με το εθνόσημο, ωστόσο το όνομα του ξεχάστηκε από το προπονητικό τιμ της εθνικής του.

Πραγματικά πονάω, όχι γιατί νομίζω ότι είναι ενθουσιώδης, αλλά γιατί δουλεύει σκληρά και σκέφτεται συνεχώς την κλήση του στην Εθνική ομάδα της Κόστα Ρίκα για να αποδείξει στον κόσμο της χώρας του το πόσο έχει βελτιωθεί.

Από τη μέρα που ήρθε στην Ελλάδα για τη Λαμία βρέθηκε στην προεπιλογή αρκετές φορές ωστόσο καμία δεν συμπεριλήφθηκε στις τελικές κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού».