Αλαλούμ για την υπόθεση ντόπινγκ: Η ΕΠΟ έχει ενημέρωση από την UEFA ότι δεν βρέθηκε θετικό δείγμα Έλληνα παίκτη

Αλαλούμ για την υπόθεση ντόπινγκ: Η ΕΠΟ έχει ενημέρωση από την UEFA ότι δεν βρέθηκε θετικό δείγμα Έλληνα παίκτη

Γιώργος Σακελλαρίου 20:26 - 17.04.2024 / Ανανεώθηκε: 20:40 - 17.04.2024

Το θέατρο του παραλόγου στην υπόθεση ντόπινγκ. Από την ΕΠΟ διαρρέει ότι δεν υπάρχει Έλληνας ποδοσφαιριστής θετικός σε έλεγχο.

Λήξη συναγερμού ή θα υπάρχει και συνέχεια στο θέατρο του παραλόγου που παίχθηκε για υπόθεση ντόπινγκ;

Σύμφωνα με δημοσίευμα νωρίς το μεσημέρι στο «dikisports.blogspot.com», εντοπίστηκε θετικό δείγμα Έλληνα ποδοσφαιριστή, σε έλεγχο ντόπινγκ που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Μάρτιο στα ματς με το Καζακστάν και τη Γεωργία.

Η ΕΠΟ όταν υπήρξε το δημοσίευμα ανέφερε ότι δεν έχει καμία ενημέρωση για θετικό δείγμα. Τονιζόταν ότι δεν υπάρχει κάποιο email ή επιστολή που να επιβεβαιώνει το θέμα και ότι ήταν σε αναμονή.

Κυκλοφόρησαν, μάλιστα και ονόματα παικτών στα social media, έγινε «δολοφονία χαρακτήρων», με αποτέλεσμα να ξεσπάσει και ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος δήλωσε ότι θα προσφύγει σε δικαιοσύνη:

«Σχετικά με κάποια ανυπόστατα και ψευδή σενάρια που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, λυπάμαι πολύ, αλλά θα πρέπει να στραφώ στη δικαιοσύνη εναντίον όσων προσπάθησαν να σπιλώσουν το όνομά μου».

Σε κάθε περίπτωση, από την ΕΠΟ διέρρευσε πριν λίγο και το εξής: «Υπάρχει ενημέρωση από την UEFA ότι δεν έχει βρεθεί κάποιος Έλληνας παίκτης θετικός». Αυτό τόνιζαν στελέχη της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Αν όντως δεν υπάρχει θετικό δείγμα, το ερώτημα είναι πως διακινήθηκε ένα τόσο σοβαρό θέμα και μάλιστα πήρε έκταση, ενώ κυκλοφορούσαν και ονόματα παικτών. Ποιος το επινόησε και γιατί; Τη στιγμή που έχει κυκλοφορήσει ότι η απαγορευμένη ουσία είναι η «στανοζολόλη».

Αν υπάρχει, επίσης αποτελεί ερώτημα γιατί να υπάρξει διαρροή για ενημέρωση της UEFA στην ΕΠΟ για το αντίθετο;

Θυμίζουμε και την ανακοίνωση της ΕΠΟ νωρίτερα:

«Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε εύρεση θετικού δείγματος ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ομάδας Ανδρών, γνωστοποιείται ότι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν έχει λάβει καμία σχετική ενημέρωση».